Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Informació per a l'usuari / Atenció a l'usuari / Projecte Experiència Pacient

Projecte d’Experiència Pacient “Fem junts l’hospital que vols”

Arran de l’aprovació del nou Pla Estratègic de l’Hospital General de Granollers —pel període 2018-2022—, el centre va començar el 2019 un nou projecte d’Experiència Pacient que té com a lema “Més de tots. Fem junts l’hospital que vols”. Es tracta d’un canvi cultural que convida als usuaris a incorporar la seva visió en tots aquells elements relacionats amb els processos assistencials, informacions adreçades amb ells i obres arquitectòniques, entre d’altres. En definitiva, a tenir un paper clau en el disseny de les millores que siguin necessàries per al bon funcionament del centre.

 DOMUM

DOMUM Granollers és un programa innovador que fomenta el benestar emocional i físic de les persones en procés oncològic, hematològic i dels seus familiars. Fa sortir al pacient de la consulta, l'acompanya i li ofereix una assistència més humana i propera. Aquest projecte s'ha dut a terme amb la col·laboració de la Fundació Nous Cims.

  • Punt de trobada del pacient i dels familiars oncològics i hematològics al Vallès Oriental, en el qual poden aportar i trobar respostes a les seves necessitats no cobertes. Un acompanyament holístic i integratiu.
  • Espai de comunicació entre professionals i pacients.
  • Centre de referència amb entitats vinculades com, per exemple, l’Hospital Clínic, els Laboratoris Avène, la Fundació Stanpa, la Fundació Nous Cims, comerços i indústries locals...
  • Espai d’acollida d’agents comunitaris: AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), Rosmi Run, Associacions de Pacients, Oncovallès...


Què ofereix el DOMUM?

Hi ha diferents activitats mensuals i gratuïtes programades al calendari:

  • Treballar el benestar físic i emocional.
  • Fomentar la informació i l’orientació dins l’àmbit oncològic.
  • Activitats lúdiques i socials


Consulta el calendari d'activitats

Inscriu-te a les activitats aquí.