Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Informació per a l'usuari / Com visitar-se a urgències (1)

Com visitar-se a urgències

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers té dos centres d’atenció d’urgències a la ciutat:

CUAP - Centre d'Urgències de l'Atenció Primària

Aquest servei està situat al Carrer de Girona, 5 de Granollers.

Està obert les 24 h. del dia els 365 dies de l'any. Es fa atenció a les urgències de mitjana i baixa complexitat.També es realitzen proves bàsiques: química seca i es fa atenció a la patologia traumatològica.

Servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers

Situat a l’Avinguda Francesc Ribas, s/núm.  de Granollers, el servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers presta atenció urgent les 24 hores del dia, tots els dies d’any.

Quan arribeu a urgències us heu d’adreçar al taulell d’admissions on us tramitaran l’ingrés al servei. Heu de portar la Targeta Sanitària Individual (TSI) o les dades de la vostra assegurança mèdica en cas que en disposeu d’alguna.

Una vegada enregistrat un professional sanitari valorarà de forma immediata l’abast de la vostra urgència.  Segons quina sigui aquesta valoració sereu atesos per l’equip mèdic més adequat. Podeu consultar quines són les consideracions de nivells de gravetat des d'aquí. Recordeu que el servei d’urgències no es regeix per l’ordre d’arribada dels malalts sinó per la seva gravetat. En ocasions, l’espera dels pacients menys greus pot ser llarga.

Per poder accedir a la zona assistencial heu  de dur el braçalet que us lliuraran en el moment de la primera valoració. No està permesa l'entrada de familiars a l'àrea d'atenció d'urgències, podrà restar un acompanyant a la sala d'espera durant l'atenció al pacient.

Un cop el metge hagi valorat el vostre cas, si considera que podeu ser donat d’alta us lliurarà un informe d’assistència on constarà el vostre diagnòstic i les pautes mèdiques que heu de seguir en el vostre domicili.

Si heu d’ingressar, l’equip que us atén us comunicarà el trasllat a la planta d’hospitalització quan estigui disponible la vostra habitació.

Us recomanem

Anar als servei d’urgències dels hospitals només quan creieu que és necessari, així s’evitarà la sobresaturació d’aquest servei.

Que truqueu a CatSalut Respon al telèfon 061 abans d’adreçar-vos als serveis d’urgències. Des d’aquest telèfon, professionals sanitaris us podran donar consell en el moment  de l’emergència i, si cal, us proporcionaran el trasllat en ambulància  segons la gravetat del cas.