Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Informació per a l'usuari / Com ingressar a l'hospital (1)

Com ingressar a l'hospital

  Per ingressar a l’Hospital cal que us adreceu a la Unitat d’Admissions situada al vestíbul de l’entrada principal de l'edifici d’Atenció Ambulatòria. Allà us indicaran la planta, l’habitació i el llit que us han assignat.

  Si el vostre ingrés és per una intervenció quirúrgica cal que vingueu en dejú i sense prendre aigua com a mínim 6 hores abans de la intervenció.

  És preferible que vingueu acompanyats per un familiar. La col·laboració de la vostra família en la vostra cura és important ja que us ajudaran en les vostres necessitats bàsiques que per motiu de l’ingrés no podeu satisfer per vosaltres mateixos.

  Quan estigueu a l’habitació el servei d’infermeria de la planta us explicarà el funcionament de la Unitat. També trobareu uns plafons a cada habitació amb informació que us serà d’utilitzat durant la vostra estada.

  Document informatiu.

   Descarrega aquí el díptic en català.

   Descarrega aquí el díptic en castellà.

  Que heu de portar

  Documentació

  • DNI
  • Full de preingrés hospitalari
  • La Targeta Sanitària Individual (TSI) si el vostre ingrés és pel Servei Català de la Salut

  Articles d'ús personal

  • Pijames o camises de dormir
  • Bata
  • Sabatilles
  • Tovallola
  • Estris d’higiene personal (gel de dutxa i esponja, crema hidratant, raspall de dents i dentifrici, pinta, colònia, etc.)

  Medicació

  • Recordeu portar els vostres medicaments habituals i una llista actualitzada del vostre metge on hi constin detallats.

  També us cal saber

  No heu de portar a l'Hospital objectes de valor com joies, diners, targetes de crèdit, etc. Dels objectes personals com ulleres, pròtesis dentals, audiòfons, etc., n'haureu de tenir cura personalment.

  En cas que tingueu signat el document de voluntats anticipades ho heu de fer saber al personal responsable de la vostra assistència.