Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Projecte

La FPHAG està acreditada per a formar metges especialistes pel sistema MIR des de l’any 1983.


Actualment té 15 especialitats acreditades pel Ministeri de Sanitat Política Social i Igualtat (anestesiologia i reanimació, cirurgia general i de l’aparell digestiu, cirurgia ortopèdica i traumatologia, dermatologia, farmàcia hospitalària, geriatria, infermeria obstètric-ginecològica (LLIRs), infermeria geriátrica, medicina intensiva, medicina interna, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, pediatria, pneumologia i radiodiagnòstic).

D’altra banda, l’any 2014 es va acreditar la Unitat Docent Multiprofessional d’obstetrícia i ginecologia (formació de metges ginecòlegs i infermeres matrones), i l’any 2019 la Unitat Docent Multiprofessional de geriatria (metges geriatres i infermeres).

A més, la FPHAG participa en la formació hospitalària de metges i infermeres de medicina familiar i comunitària i de psiquiatria i psicologia en combinació amb l’àrea docent de Gerència Territorial Metropolitana Nord i la Unitat docent Benito Menni.
Així mateix, l’any 2008 la FPHAG va signar un acord amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) per a la formació dels estudiants de medicina, esdevenint Hospital Universitari.

Missió docent

La FPHAG és un hospital que considera la docència, l'assistència i la recerca tres branques inseparables de la mateixa missió.
Apostem per la qualitat de la formació, la innovació en metodologia i gestió de la docència en un entorn innovador, cercant l'excel·lència.
 

Visió docent

El nostre objectiu és generar, difondre i transferir coneixement en tots els àmbits per a la millora de la pràctica clínica i l’atenció integral dels pacients.

Valors

- Excel·lència professional i treball en equip.
- Orientació a l’alumne / orientació al pacient.