Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Benvinguda

El vessant docent, recollit en els estatuts i plans Estratègics de la Fundació, és un punt molt important en la vida de la institució. 

Som hospital universitari vinculat amb UIC Barcelona des del 2008 per col·laborar amb els estudiants de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Bioenginyeria, Biomedicina, Fisioteràpia, Infermeria, Medicina i Psicologia). La vinculació universitària permet als professionals de la FPHAG, no sols participar en la formació pràctica dels futurs professionals sinó també implicar-se en la seva formació teòrica.

Col·laborem en la formació d'estudiants de pregrau (cicles formatius de Grau Mitjà i Superior), grau i màsters. Encara que el volum més gran d'estudiants de grau en pràctiques al nostre centre correspon als graus de Medicina i Infermeria, també participem en la formació d'altres disciplines: Farmàcia, Fisioteràpia, Nutrició humana i Dietètica, Logopèdia, Psicologia, Relacions Laborals, Treball Social, Educació Social.

La FPHAG està acreditada per a formar metges especialistes pel sistema MIR des de l’any 1983.

Actualment, tenim 14 Unitats Docents acreditades pel Ministeri de Sanitat (tres d’elles multiprofessionals): Anestesiologia i reanimació, Cirurgia general i de l’aparell digestiu, Cirurgia ortopèdica i traumatologia, Dermatologia i Venerologia, Farmàcia hospitalària, UDM geriatria i infermeria geriàtrica, Medicina intensiva, Medicina interna, UDM obstetrícia i ginecologia i infermeria obstètric-ginecològica (LLIRs), Oftalmologia, Pediatria, Pneumologia, Radiodiagnòstic i la UDM Salut Laboral (Medicina i Infermeria del Treball).

A més, participem en la formació hospitalària de metges i infermeres d’Atenció Familiar i Comunitària i de Salut Mental (psiquiatria, infermeria psiquiàtrica i psicologia) en combinació amb l’àrea docent de Gerència Territorial Metropolitana Nord i la Unitat docent multiprofesional de Salut Mental Benito Menni.

Curs 2022 - 2023

ESTUDIANTS FSE

652 alumnes:
   Pregrau: 228
   Grau: 401
   Postgrau: 23

402 col·laboradors docents
 

81 residents

25 tutors/es

17 especialitats

29 places acreditades i ofertades

Missió docent

La FPHAG és un hospital que considera la docència, l'assistència i la recerca tres branques inseparables de la mateixa missió.

Apostem per la qualitat de la formació, la innovació en metodologia i gestió de la docència en un entorn innovador, cercant l'excel·lència.

Visió docent

Volem generar, difondre i transferir coneixement en tots els àmbits per a la millora de la pràctica clínica i l’atenció integral dels pacients.

Valors

- Excel·lència professional i treball en equip.
- Orientació a l’alumne / orientació al pacient. 

Podeu consultar des d'aquí la Memòria d'activitats de l'Àrea de Docència