Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Guia de serveis / Programa mama

Programa de detecció precoç del càncer de mama

Què és?

El Programa de prevenció precoç del càncer de mama al Vallès Oriental és un Programa que el Servei Català de la Salut (CatSalut) està desenvolupant a tot el territori de Catalunya. Les institucions encarregades del Programa en el territori són la Fundació Hospital/Asil de Granollers, l’Hospital de Mollet i la direcció d’Atenció Primària d’Àmbit Centre de l’Institut Català de la Salut.

L'objectiu d'aquest Programa és la prevenció secundària del càncer de mama mitjançant la detecció precoç o cribratge per tal de reduir l'impacte de la malaltia. Per això, es realitzaran mamografies de control cada 2 anys a totes les dones de la comarca d'edats compreses entre 50 i 69 anys.

Com funciona?

Les dones d’edats compreses entre els 50 i 69 anys reben al seu domicili una carta on se les informa del Programa i se les convida a participar-hi. Posteriorment, rebren la notificació del dia, hora i lloc que tenen programat per fer-se la mamografia.

Les mamografies es fan als dos centres hospitalaris (Hospital de Granollers i Hospital de Mollet), i els Equips d'Atenció Primària i el Programa d'Atenció a la Dona de l'ICS participen en el consell, l'atenció i el seguiment de les dones incloses en el Programa.

Oficina tècnica

L'Oficina Tècnica de Cribratge, des de la qual es coordina tota l'activitat del Programa, és a l'Hospital General de Granollers.

Per a consultes i ampliació de la informació, el telèfon de contacte és el 93.842.50.87 i l'adreça de correu electrònic: otc(ELIMINAR)@fphag.org