Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Atenció mutual i privada

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers ofereix assistència privada tant a pacients particulars com a associats de mútues i companyies d’assegurances. Posa a disposició dels pacients tot el coneixement i experiència dels seus professionals, experts i referents en l’àmbit sanitari, amb una assistència de proximitat que té cura dels pacients amb una atenció integral i personalitzada de màxima qualitat i confort amb tots els avantatges que representa l’hospital de referència a la comarca del Vallès Oriental.

Com demanar dia i hora

El telèfon de contacte directe és aquest: 938 425 009. Si truca a centraleta al 938 425 000, pot contactar marcant les extensions: 6032 i 6033 (privats).

L'horari d'atenció telefònica i personalitzada és de 8 a 18 hores, de dilluns a divendres, a la planta baixa de l'edifici de consultes externes. Fora d'aquest horari, per casos urgents, pot contactar amb el telèfon 635 595 115, o deixar el seu missatge a la bústia, i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

Si ho prefereix també pot contactar amb nosaltres a través de correu electrònic. Si necessita una cita ambulatòria o programació quirúrgica pot escriure a gestioprivats@fphag.org, si el que sol·licita és informació pot escriure a informació.privats@fphag.org o si vol contactar amb hospitalització hospitalització.privats@fphag.org.

Si vol posar-se en contacte amb la Unitat Funcional d’Accidents el correu és ufa@fphag.org o el telèfon 695 893 694. 

Guia útil per al pacient

Podrà sol·licitar un pressupost personalitzat en cas que necessiti una hospitalització quirúrgica o mèdica, iniciant-se el procés amb una visita ambulatòria amb el professional de l’especialitat desitjada. També podrà ser informat dels preus de visites i tractaments.

En funció de l’assistència que hagi de menester rebrà les recomanacions oportunes per tal de poder garantir un alt grau de satisfacció respecte a l’atenció sanitària que hagi sol·licitat.

Equipaments

 • Hospitalització: la FPHAG disposa a la segona planta de 20 habitacions d’ús individual totalment equipades amb mobiliari ergonòmic i amb un sofà-llit per a un acompanyant. Totes disposen de bany complet, televisor de pantalla plana, connexió a Internet via sistema WI-FI, aire condicionat, telefonia i servei de restauració per tal que els pacients i els seus acompanyants gaudeixin del màxim confort.
 • Consultes externes: disposa de 12 consultoris.
 • Bloc quirúrgic i atenció al part: l’àrea quirúrgica es troba a la primera planta de l’edifici d’Hospitalització i disposa de 4 quiròfans per a la cirurgia convencional, de 2 quiròfans per a cirurgies ambulatòries, de 6 places de reanimació post-quirúrgica i de 3 sales de parts.
 • Àrea fisioteràpia: disposa d'una sala de rehabilitació i mobilitat funcional.
 • Serveis centrals: diagnòstic per a la imatge, amb tecnologia i equipaments per a Ressonàncies Magnètiques (RM) i Tomografia Computada (TC), labotarori d'extraccions i resultats, anatomia potològica. 
 • Altres equipaments:
  • Gimnàs rehabilitació
  • UCI adults
  • UCI neonatologia

Altres serveis

 • Cafeteria
 • Servei religiós
 • Servei de perruqueria