Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

22/02/2024

Un any de la posada en marxa del nou Servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers

Granollers, 22 de febrer, de 2024.- Avui fa un any que va entrar en funcionament la renovació del Servei d'Urgències de l'Hospital ubicat al nou edifici compacte. El nou equipament, amb espais més amplis i individuals, ha millorat el confort dels pacients i els seus familiars, així com la seva intimitat i la confidencialitat a l'hora de transmetre la informació. La renovació també ha permès incorporar nova tecnologia, com els sis armaris de medicaments informatitzats que han millorat la gestió i control dels fàrmacs, i la digitalització del procés assistencial del pacient, augmentant la seva seguretat.

Aquestes millores estructurals, l'increment de dotació de professionals i el canvi de model organitzatiu, que permet agilitzar l'atenció i proporcionar una assistència integral i personalitzada en un entorn més confortable, tant per professionals com per pacients, han fet que en aquest primer any l’equip hagi obtingut els millors resultats de satisfacció de l'experiència dels pacients, tant en l'enquesta PLAENSA que realitza el Departament de Salut, com en les enquestes que elabora el mateix hospital on el NPS (Net Promoter Score) ha obtingut un increment de l'indicador del 115%.

En aquest primer any de funcionament, la Dra. Anna Masferrer, cap del Servei d'Urgències, explica que: "continuem treballant en els canvis organitzatius per tal millorar els fluxos i agilitzar els processos tant dins del Servei d'Urgències com en el conjunt de l'Hospital. També destaca que: "pensant sempre en el pacient, aquest any s'ha posat en marxa el projecte del tracte a urgències, un projecte institucional i multidisciplinari orientat a millorar l'experiència dels nostres pacients en el servei".

El creixement de l’hospital amb l’edifici compacte

Les noves urgències formen part del nou edifici compacte de l’hospital, un equipament finançat pel Departament de Salut amb una inversió de 35.000.000 € i que li ha permès augmentar la seva superfície hospitalària en 15.000 metres2.. La renovació d'Urgències i la creació de 10 llits més per a pacients crítics, formen part de la primera fase de l'equipament d'ampliació del centre sanitari, que en la seva construcció ja contempla una planta preparada per acollir una unitat de reanimació postquirúrgica que, en una segona fase, implicarà la construcció de nous quiròfans. La Dra. Beatriu Bayés, directora general de l'hospital, destaca que es continua treballant perquè es pugui realitzar aquesta segona fase del projecte, doncs  aquest creixement és necessari per consolidar l'activitat que es va incrementar l'any passat i per fer front a la complexitat i a la cartera de serveis de l’hospital. També afegeix que l'hospital compta amb molts projectes de futur que s'han d'acabar dibuixant en el Pla Estratègic que la institució està treballant per als pròxims anys: "són molts els projectes que ens han d'ajudar a assolir els reptes que l'hospital té al davant i que el situen com a centre sanitari referent del Vallès Oriental". La Dra. Bayés diu que l'edifici compacte representa el pas endavant que està donant l'hospital per oferir la millor assistència sanitària i de qualitat per fer front a les necessitats de la ciutadania de la Comarca.

Pujar