Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

25/10/2023

Els Premis TOP 20 d’IQVIA reconeixen la qualitat assistencial i l’excel·lència del Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers

Granollers, 24 d’octubre de 2023.- El Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers ha estat guardonat, aquest dimarts, en la nova edició dels Premis Top 20 d’IQVIA, que reconeixen als hospitals espanyols amb millor gestió i també a aquells més avançats en diferents  especialitats.

Pediatria és una nova àrea que s’ha incorporat en els Premis d’enguany, a causa de l’alt interès que va suscitar en l’última edició. L’Hospital General de Granollers ha aconseguit entrar al Top 20 en la categoria “Àrea de Pediatria – Nivell 1”.

Per l’equip de Pediatria aquest “és el reconeixement al treball en equip per l’atenció al pacient pediàtric al territori. Destaquem com a principal fortalesa la col·laboració en xarxa entre nivells assistencials, essent referents al Vallès Oriental”.

Aquest programa, que ha evolucionat cap a un enfocament orientat a processos clínics concrets, contribuirà al Servei de Pediatria de l’Hospital a disposar d’una eina per a poder analitzar punts forts i aspectes a millorar.

En el marc dels premis també s’ha reconegut a l’UCI de l’Hospital ja que ha estat finalista en la categoria d'atenció al pacient crític pels seus bons resultats quant a eficiència i qualitat en l'atenció dels pacients crítics. Des de la Direcció Mèdica i la Direcció d’Infermeria de l’Hospital General de Granollers valoren molt positivament la feina de l'equip de Cures Intensives, ja que ”el gran coneixement, talent i expertesa dels seus professionals, acompanyat d'uns nous dispositius han permès que l'atenció que oferim doni resposta a una major complexitat, sigui més innovadora, humanitzada i segura”, afirmen.

El sistema per determinar els hospitals reconeguts es basa en indicadors objectius obtinguts mitjançant informació que els diferents centres sanitaris, públics o privats, reporten sobre els pacients hospitalitzats, de manera gratuïta, voluntària i anònima. Posteriorment, aquestes dades s’analitzen per nivell, segons la dimensió de l’hospital i el seu grau d'especialització.

Sobre el Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers

El Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers és el centre de referència d’especialitats pediàtriques al Vallès Oriental i dona cobertura a més de 90.000 habitants menors de 18 anys; a més, atén més de 40.000 visites totals a l’any. És l’únic Servei de Pediatria de la Comarca, a més de ser l’únic Servei de Pediatria amb acreditació docent. 

Disposa d’un total de 22 llits a la planta d’hospitalització i 12 llits a la unitat neonatal, 3 dels quals es destinen a cures intensives.

Compta amb diferents especialitats pediàtriques com Cardiologia, Endocrinologia, Gastroenterologia, Hematologia, Immunologia, Infectologia, Nefrologia, Neurologia, Pneumo-al·lergologia i, ben aviat, reumatologia.

Pujar