Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

6/07/2023

Recomanacions sobre l'ús de les mascaretes a l'Hospital General de Granollers

D'acord amb la instrucció publicada ahir, 5 de juliol al BOE, amb relació a l'acord del Consell de Ministres pel qual es declara la finalització de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19, us adjuntem les recomanacions sobre l'ús de mascaretes al nostre centre, treballades i determinades per la Comissió d'Infeccions i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals:

  • Considerem que per garantir la seguretat de tots els pacients, els familiars cal que portin la mascareta quirúrgica durant l'acompanyament als pacients dins de l'habitació/box en les següents àrees: en totes les unitats d'hospitalització, CSS (no inclosa la residència) i en els serveis especials com urgències (inclosa sala d’espera), UCI, quiròfan, sala de parts, ATE i UCSI. No cal que la portin fora de l'habitació/box.
  • Tots els pacients i acompanyants dels pacients que s'atenguin a urgències caldrà que portin posada una mascareta quirúrgica.
  • En la unitat d'hospitalització obstètrica, sempre que la pacient no tingui símptomes ni sigui immunodeprimida, no caldrà l'ús de mascareta quirúrgica per l'acompanyant.
  • En l'àrea d'atenció ambulatòria i serveis centrals (laboratori, farmàcia, SDI, anatomia patològica, etc) no caldrà portar la mascareta quirúrgica, tant el pacient com l'o acompanyant, excepte en àrees d'assistència a pacients immunodeprimits o ingressats/urgències.
  • A Hospital de dia oncohematològic i mèdic, per la vulnerabilitat del pacient, es recomana que tant el pacient com l'acompanyant la portin posada.
  • En les zones comunes que no es faci assistència a pacients no caldrà portar-la posada.
  • Els pacients que tinguin símptomes compatibles cal que portin mascareta quirúrgica durant la seva estada a l’hospital en l’àrea ambulatòria.

Pujar