Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

17/04/2023

Gran èxit de la Cursa i Caminada del Centenari a l’Hospital General de Granollers

Granollers, 17 d’abril de 2023.- Aquest diumenge, 16 d’abril, l’Hospital General de Granollers ha celebrat la Cursa i Caminada del Centenari del seu Edifici Històric, una iniciativa en la qual  professionals i ciutadania han pogut gaudir d’una activitat amb èxit de participació. Les inscripcions es van esgotar i l’esdeveniment va reunir a 400 persones entre corredors i caminants.

La cursa va comptar amb dues distàncies, una curta de 10 km i una de 19,23 km que feia referència a l’any d’inauguració de l’edifici històric de l’hospital.

Els guanyadors de la cursa llarga van ser el Sr. Joan Rotger amb un temps de 1 h 20 min i 14 s i la Sra. Elisabet Martin, que va fer un registre d’1h 25min 14s. Per la seva banda, Jaume Priego i l’Andrea Espinosa, van ser els guanyadors absoluts de la cursa de 10 km, amb un temps de 39min i 5s i 46min i 39s, respectivament.

La Cursa i Caminada del Centenari ha comptat amb la participació de professionals de l’Hospital, però ha destacat també per la participació d’atletes populars de la comarca. Si bé corredors i caminants han estat els protagonistes d’aquest esdeveniment, també ha remarcar la tasca dels més de quaranta voluntaris que han fet possible aquesta jornada memorable.

El recorregut es va dur a terme per les pistes i camins de Corró d’Avall, Marata i Corró d’Amunt. Aquesta activitat, que promou la pràctica de l’esport i l’activitat física, ha comptat amb la col·laboració dels Ajuntaments de Granollers i les Franqueses, i el patrocini principal de FerreSuin S.L.

Més informació sobre la Cursa i Caminada del Centenari:

Aquesta iniciativa complementa d’altres activitats que celebrarà la institució durant 2023 per commemorar aquests 100 anys de l’hospital modern i a la voluntat històrica de millorar el benestar i la qualitat de vida de la població, sempre caracteritzada per ser una institució propera, oberta i compromesa socialment amb el seu entorn en totes les seves dimensions. Podeu veure l’agenda d’activitats a la Web Oficial del Centenari de l’Hospital General de Granollers.

Podeu veure les classificacions completes aquí.

Pujar