Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

3/05/2022

L’Hospital General de Granollers torna a obrir la seva entrada principal

Granollers, 3 de maig de 2022 – Després de les obres que s'han dut a terme, demà 4 de maig, l'Hospital General de Granollers reobrirà la porta principal del centre que dona accés a l'àrea d'hospitalització.

El projecte està emmarcat en les obres de la nova UCI que han permès reformar i ampliar l'espai que ara disposa de 584 m². El nou hall compta amb una recepció, una sala d'espera, vestíbul, despatxos de treball, un espai de silenci i reflexió, una àrea de descans i els despatxos d'atenció al pacient que s'obriran en el decurs de les pròximes setmanes.

Amb la reforma del hall s'ha iniciat un projecte d'humanització dels espais implementant una nova guia d'estil, tant en les superfícies ja existents com en les de nova creació, amb l'objectiu de crear entorns més agradables i confortables per a les persones que accedeixen al centre. Per dur a terme el projecte, l'Hospital ha comptat amb la participació de l'estudi d'interiorisme Arc Disseny de Barcelona.

La nova guia d'estil té com a finalitat condicionar els espais per tal d'adaptar-los a un hospital de nova generació, treballats des de tres principis: la transparència, la proximitat als usuaris del centre sanitari i la millora de la confortabilitat, creant espais càlids, més accessibles i que convidin a l'optimisme. Els nous espais busquen despertar sensacions positives en un entorn amable i familiar.

Pujar