Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

26/11/2021

L’Hospital General de Granollers celebra 'La nit dels agraïments'

Foto de família dels premiats en La nit dels agraïments de l’Hospital

Granollers, 26 de novembre de 2021.— Ahir, al Teatre Auditori de Granollers, l’Hospital General de Granollers va celebrar La nit dels agraïments, un acte en el qual es va retre homenatge a aquells professionals i entitats o associacions que han estat cabdals en els anys d’història del nostre centre.  

Fulls d’Història

En els reconeixements “Fulls d’Història” es va retre homenatge a la Dra. Vicky Yetano (fundadora de la Unitat d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital i que va morir l'any passat com a conseqüència de la Covid-19), la Sra. Lada Moret (l’any 1977 va crear el Servei d’Informàtica), la Sra. Herminia Vázquez (promotora de l’alletament matern a l’hospital), el Dr. Bosch Banyeras (metge responsable de la jerarquització del Servei de Pediatria) i la Parròquia de Sant Esteve (en reconeixement per la venda del retaule per finançar l’edificació de la part central de l’edifici històric de l’hospital).

Premis Talentum

Durant l'acte també es va fer entrega dels Premis de reconeixements a professionals Talentum, uns premis que han volgut reconèixer el talent dels professionals de la institució escollits per a totes i tots els que en formem part. Els guanyadors van ser: la Dra. Raquel Benavent, cap clínic del Servei de Geriatria, la infermera Raquel Carmona, l’auxiliar d’infermeria Antonio Gay, i de la part no assistencial, Juan Carlos Larrea, cap de Gestió de Clients de l’hospital.

Marató Científica

Enguany l’Hospital organitza la preparació del centenari per al 2023 amb el motiu de “Caminant cap al centenari: 100 anys cuidant de tu” i, dintre dels actes programats, es va realitzar la “IV Marató Científica 2021”, enguany sobre “Impacte de la COVID en pacients i professionals” amb l’objectiu de promoure la participació científica dels professionals. Els premis es van entregar en aquest acte. Els projectes guanyadors van ser:

·        Millor comunicació NO ASSISTENCIAL: ¿Cómo debemos implementar las Visitas no Presenciales?, 1a autora: Mª Carme Ferrer. Atenció a l’Usuari.

·        Millor comunicació més INNOVADORA: Satisfacción con el programa de envío de medicación de uso hospitalario a oficinas de farmacia durante la pandemia COVID-19, 1r autor: Carlos Seguí. Servei de Farmàcia

·        Millor comunicació sobre PROFESSIONALS: La COVID-19 en nostres professionals, 1a autora: Joana Guerrero. Servei de Prevenció de Riscos Laborals

·        Millor comunicació sobre PACIENTS: Análisis de la mortalidad hospitalaria en pacientes fallecidos de COVID-19, 1r autor: José Luís Jiménez. Medicina intensiva. Comissió de Mortalitat

·        Millor comunicació: Atenció a la Malaltia Crònica geriàtrica en la comunitat durant la pandèmia COVID-19: Programa Gericom, 1a autora: Gemma Pérez. Medicina interna.

Acte agraïment

L’acte va cloure amb un agraïment a la ciutadania i al teixit empresarial comarcal que ha donat suport al nostre centre durant la pandèmia, “la nostra raó de ser” en paraules del Dr. Rafael Lledó, director general de l’Hospital. “Durant aquests 21 mesos hem fet pinya amb els ciutadans als quals donem servei: els volem retornar l’expressió de dues emocions ben diferents: el condol a les persones que hem perdut per la Covid i d’altra banda, l’agraïment per la vostra complicitat, solidaritat i suport”. El seu va ser un parlament que “pretén ser un homenatge, un record i una abraçada per a les persones que han patit els estralls més dolorosos de la malaltia”. En representació de les 1700 persones que treballen a l’Hospital, Lledó va donar les gràcies a tots els ciutadans de la nostra comarca que han ajudat al centre en aquest difícil trànsit de la pandèmia.

Finalment, l’alcalde de Granollers i president del Patronat de la Fundació Hospital Asil de Granollers, el Sr. Josep Mayoral, va cloure l’acte.

El trio IDÍL·LIC i el duet format per Albert lax i Elle León van amenitzar l’acte amb les seves actuacions musicals.

Pujar