Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

17/11/2021

L’Hospital General de Granollers guardonat amb el premi a la ‘Millor política d’RSC i Qualitat’ en els Premis New Medical Economics

Dr. Rafael Lledó, director general de la FPHAG, i José María Martínez García, president executiu de New Medical Economics

La VII Edició dels premis va congregar més d’un centenar de professionals del sector sanitari

17 de novembre de 2021.- L’Hospital General de Granollers ha estat guardonat amb el premi a la ‘Millor política d’RSC i Qualitat’, juntament amb el Grup Hospitalari Quirónsalud, en la VII Edició dels Premis New Medical Economics que es van lliurar aquest dilluns a l'Aula Magna de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid. L'acte conduït per Esther Molina, periodista del sector sanitari, va congregar més de 100 representants de l'administració sanitària, organitzacions professionals i societats científiques, i alts executius de la indústria farmacèutica. Un total de 18 hospitals procedents de comunitats autònomes diferents van resultar finalistes en diverses categories.

La publicació digital especialitzada en el món de la gestió sanitària i l'experiència del pacient New Medical Economics lliura aquests premis anuals per a reconèixer la labor de professionals, Administració i totes aquelles entitats que hagin contribuït de manera significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat innovadora, investigadora, de gestió i d'experiència al pacient l'any 2021.

Durant la cerimònia, José María Martínez García, president de New Medical Economics, va agrair als assistents la seva presència, així com als quals compartien la taula presidencial amb ell, a més va destacar que “durant la pandèmia, el paper de la comunicació enfront de la població en general ha estat excel·lent quant a rigor i veracitat”.

En la seva intervenció virtual, el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, va dir que: “Els Premis New Medical Economics 2021 són un referent, ja que es premien iniciatives d'institucions, organitzacions sanitàries, entitats públiques i privades, societats científiques i associacions de pacients per a avançar en innovació, humanització, qualitat i atenció als pacients”.

Pujar