Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

21/04/2020

L’Hospital General de Granollers incorpora una nova tecnologia que neteja l’aire

Granollers, 21 d'abril de 2020.- L'Hospital General de Granollers ha posat en marxa un equip de neteja i purificació d'aire a la planta baixa de l'edifici d'Atenció Ambulatòria. Aquest equip té com a característica principal la ionització positiva pel que no requereix filtres HEPA ni de qualsevol altre tipus (mecànics, químics...) per a l'eliminació de contaminants en suspensió aèria.

Cuidados para un planeta limpio, S.L. és l'empresa catalana que ha cedit a l'hospital aquest equipament per a fer front a la situació de crisi en la qual es troba tot el sistema sanitari i d'aquesta manera col·laborar de forma desinteressada en el restabliment de la normalitat el més ràpid possible.

L'empresa, que opera sota la marca PURIFICO (www.purifico.es) ofereix solucions per a la captura i eliminació de pol·lució atmosfèrica, tant partícules de matèria (PM1, PM2,5, PM10) com gasos (òxids de nitrogen i òxids de sofre).

PURIFICO ofereix un sistema de neteja d'aire amb un dels majors rangs de protecció, el que significa que redueix l'exposició a bacteris i virus que utilitzen partícules suspeses a l'aire per a propagar-se d'un individuo a un altre.

També ofereix solucions en ambients interiors i exteriors, per això les seves aplicacions són múltiples: hotels, escoles, pàrquings, indústries, gimnasos, cases particulars, estacions de metro i tren, etc. Els equips poden instal·lar-se bé de forma unitària i independent, o bé a l'entrada dels col·lectors dels sistemes de ventilació de manera que l'aire que entra en el circuit ja és net, millorant el rendiment i eficiència dels sistemes d'aire condicionat existents. Per a la neteja dels equips, que es realitza en sec, no es requereixen productes químics ni aigua, motiu pel qual el manteniment és summament simple, té un mínim cost i totalment sostenible pel medi ambient.

Pujar