Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

13/12/2019

Concurs de decoració nadalenca

Granollers, 13 de desembre de 2019.– A l’Hospital General de Granollers estem preparant el Nadal per a tots els nostres pacients i usuaris. Una desena de decoracions, elaborades pels professionals que hi treballen, guarneixen l’hospital portant un xic d'il·lusió i fent més acollidors i agradables els espais per a tots aquells que han de passar aquestes dates al nostre centre, pacients, familiars i professionals.

Amb materials reciclats, nombrosos detalls i molta creativitat, les decoracions són possibles gràcies a la implicació de més d’un centenar de professionals de diverses unitats i serveis: primera, segona i tercera planta de l’edifici d’Atenció Ambulatòria, Àrea Quirúrgica, Unitat de Cures Intensives, Hospital de Dia Pediàtric i planta de Pediatria d’hospitalització, Servei d’Urgències i Urgències Pediàtriques, Unitat de Curta Estada (5a planta), Departament de Compres i Convalescència, al centre geriàtric.

Votació oberta a tota la ciutadania

És la tercera edició del concurs però la primera que s’obre el vot a tots els ciutadans, professionals, pacients i usuaris. Votar la decoració que més agradi és molt fàcil: només cal posar un ‘m’agrada’ a la fotografia d’Instagram amb la decoració triada.
A Instagram: @hospital_granollers
Hashtag: #concursdeconadal

Fins al 9 de gener les votacions estan obertes a aquesta xarxa social. Després d’obrir el concurs d’Instagram fa un dia, algunes decoracions acumulen més de sis-cents vots!

Pujar