Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

6/02/2017

El Servei de diagnòstic per la Imatge i la Direcció de Persones de l'Hospital General de Granollers obtenen la certificació ISO

Durant l’any 2016 dos nous equips han assolit la certificació ISO 9001:2008 de Gestió de Qualitat a l’Hospital General de Granollers: el servei de Diagnòstic per la Imatge i la Direcció de Persones. Aquestes s’afegeixen a les ja existents dels serveis de Laboratori Clínic, Anatomia Patològica i Farmàcia. La certificació ISO és un reconeixement extraordinari i especial que atorga la “International Organization for Standardization” a través de la “Entidad Nacional de Acreditación” (ENAC) i, en darrer lloc, l’empresa de certificació APPLUS. 

Ja en són, doncs, cinc els equips que treballen sota aquest segell de certificació. Obtenir i disposar de la ISO implica que el centre compleix amb uns estàndards de qualitat excel·lents en els seus productes i, sobre tot, en els serveis que ofereix als usuaris i pacients, i professionals del centre.

La metodologia i la dinàmica contempla el control periòdic d’indicadors; la definició i realització d’objectius anuals; la detecció, quantificació, prevenció i resolució d’incidències (sobre tot, pel que fa als riscos de seguretat); la realització d’informes de qualitat (com es resolen els problemes); la formació anual dels seus professionals; i, entre d’altres, l’avaluació i accions de millora realitzades per aconseguir la satisfacció dels proveïdors, dels professionals, i dels usuaris i pacients. Tanmateix, els diferents equips que tenen el certificat reben anualment una auditoria interna per auditors del propi centre, i una auditoria externa per l’empresa APPLUS, que certifiquen anualment que els nivells de qualitat són excel·lents.

La proposta del centre és estendre aquest tipus de certificacions a nous equips durant aquest 2017, per tal d’anar teixint una xarxa certificada d’excel·lència a tota l’organització i proporcionar, a tots els grups d’interès, uns bons estàndards de qualitat assistencial, satisfacció i òptima atenció sanitària.

Pujar