Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

14/11/2016

L’Hospital General de Granollers organitza la IV Jornada de Recerca i Innovació en la 21a Setmana de la Ciència

Aquesta setmana es celebra a Catalunya la 21 setmana de la Ciència, un esdeveniment europeu que té l’objectiu d’ acostar a la societat els avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera amb la finalitat d’augmentar el coneixement, la cultura i l’interès científic. Enguany els temes centrals són els llegums, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional dels Llegums; la cartografia, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Mapa; i la relació global/local amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Entesa Mundial.

En aquest marc, la Unitat de Recerca i Innovació de l’Hospital General de Granollers farà  el proper dia 16 de novembre una campanya informativa i de difusió d’alguns dels projectes de recerca i innovació que s’han realitzat o que s’estan desenvolupant actualment a l’entrada principal de consultes externes.
Per altra banda, el proper divendres 18 de novembre l’Hospital organitza per quart any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional del centre, així com fer partícips als assistents de totes les accions que s’estan desenvolupant actualment sobre aquest camp.
En aquesta edició, adreçada a tots els professionals assistencials de l’Hospital, la ponència central  La recerca clínica i l'adequació: reptes i instruments  serà a càrrec del Dr. Xavier Bonfill, director del servei d'Epidemiologia Clínica i Salut Pública de l'Hospital de Sant Pau, director del Centre Cochrane Iberoamericà i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Seguidament, hi haurà la presentació de les comunicacions orals i projectes seleccionats d’aquesta edició, alhora que s’atorgaran els premis Dr. Carles Vallbona als millors projectes de recerca i es repassarà l’estat dels premiats en anys anteriors.

Pujar