Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

7/10/2016

Els hospitals de la comarca del Vallès Oriental organitzen la XXIII Jornada de Cirurgia als hospitals de Catalunya i la XVI Jornada d'Infermeria de Cirurgia

El proper divendres 14 d’octubre la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, la Fundació Sanitària Mollet i la Fundació Hospital de Sant Celoni organitzen la XXIII Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya i la XVI Jornada Infermeria de Cirurgia, amb l’objectiu d’oferir als professionals quirúrgics de tot el territori català un espai de treball i d’intercanvi d’experiències. Aquesta trobada també compta amb el suport de l’Associació Catalana de Cirurgia i de la Universitat Internacional de Catalunya.

La Jornada, que preveu l’assistència de més de 250 professionals, estarà especialment dedicada a la memòria del Dr. Josep M. Campos Tàrrech, metge cabdal en el desenvolupament de la cirurgia a la nostra comarca i un dels cirurgians que van impulsar les primeres jornades quirúrgiques catalanes i que va ser l’organitzador de la mateixa Jornada a Granollers el 1999.

El programa científic s’iniciarà amb sessions conjuntes per a metges/ses i professionals d’infermeria en forma de taules disciplinàries que estaran dedicades als Programes de Recuperació Intensificada en Cirurgia. Seguidament hi haurà dues ponències dels dos premiats d’aquest any per la Societat Catalana de Cirurgia, el Dr. Carles Masdevall de l’Hospital de Bellvitge, Premi Virgili 2016 i el Dr. Jacques Himpens, de la Université Libre de Bruxelles de Bèlgica, Premi Gimbernat 2016. Enguany, la Societat Catalana de Cirurgia també ha reconegut al Dr. Josep Ma Badia, director del Servei de Cirurgia de l’Hospital General de Granollers, anomenant-lo membre d'honor en reconeixement a la feina feta en favor d’aquesta Societat al llarg d’aquests anys.

Durant la resta del dia es realitzaran taules sobre cirurgia laparoscòpia i robòtica avançada, prevenció de la infecció postoperatori, patologia de recte complicada i el dolor agut postoperatori entre d’altres temàtiques d’actualitat i es presentaran comunicacions lliures en format oral, video o pòster.

Pujar