Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

5/10/2016

7è concurs de fotografia sobre la lactància materna a l'Hospital General de Granollers

Avui la Comissió de Lactància de l’Hospital General de Granollers ha organitzat la setena edició del concurs de fotografia per commemorar la Setmana Mundial de la Lactància Materna, amb l’objectiu de promoure l’alletament matern i sensibilitzar als futurs pares i mares dels beneficis que comporta en la salut dels nadons.

La promoció de la lactància materna, és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).

Durant tot el matí s’han exposat les 40 fotografies que s’han presentat al vestíbul de l’edifici de consultes externes .

PLAY S.A. empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant el seu compromís amb la seguretat dels infants ha volgut donar suport a aquesta iniciativa un any més promocionant el concurs amb el lliurament del primer premi, una Cadireta per al cotxe Q-refraktor fix II (9-25 kg).

D’altra banda, l’empresa Medela, fabricant global de solucions mèdiques d’aspiració i extractors de llet d’alta tecnologia, ha promocionat la iniciativa amb el lliurament del segon premi, un extractor de llet elèctric.

Els guanyadors han estat els següents:

1r premi:

Títol: Des dels ulls de la mare
Autora: Gemma Trias Lafuente

2n premi:

Títol: Complicitat
Autora: Judith Espada Trespalacios
 

Pujar