Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Top 20 2008

Top 20 - 2008

L’Hospital de Granollers entre els millors Hospitals Generals de l'estat, per quart any consecutiu

Data: 06/11/2008

S’han donat a conèixer els resultats de l’estudi Hospitales TOP 20, un procés d’avaluació basat en una sèrie d’indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica, en el que es reconeixen els hospitals amb millors resultats.

L’Hospital General de Granollers ha estat escollit entre els millors de la categoria de grans hospitals generals, juntament amb la Fundació Hospital Son Llàtzer (Son Ferriol, Illes Balears), el Consorci Sanitari del Maresme- Hospital de Mataró (Barcelona) i el Complejo Hospitalario La Mancha Centro (Alcázar de San Juan, Ciudad Real). Aquest grup el configuren hospitals que disposen de 351 llits, 35 places de residents d’especialitats i la major pressió d’urgència. Enguany s’han presentat a aquesta categoria 20 centres, dels quals s’han triat els quatre amb millors qualificacions

En l’estudi Hospitales TOP 20 s’han avaluat un total 147 centres sanitaris de tot l’estat espanyol, dels quals 120 són públics i 27 privats. Aquesta és la vuitena edició del Programa TOP 20, impulsat per l’empresa de serveis sanitaris IASIST.

En paraules del Dr. Rafael Lledó, director general de l’Hospital General de Granollers, “aquest premi suposa un reconeixement a la gran tasca que dia a dia fan els professionals de l’Hospital General de Granollers, que són sense cap mena de dubte el valor afegit de la nostra institució. Recordem que aquests premis els atorga una institució independent sota els criteris de qualitat i eficiència.

Per això, ser reconeguts com els millors d’entre un centenar d’hospitals de tot l’estat ens ha de fer sentir a tots orgullosos del nostre centre i sobretot dels grans professionals que tenim.

Aquest reconeixement és doblement important perquè, per una banda reconeix allò que des de la direcció del centre sempre defensem que és l’elevat potencial humà que tenim entre els nostres professionals, i per una altra banda, és un premi que volem compartir amb tota la gent de la comarca, perquè aquest premi també és una mica seu, ja que aquest és el seu hospital, el de tots, i els animem a que se sentin orgullosos del seu hospital”.

L’any passat l’Hospital General de Granollers també va ser reconegut amb aquest indicador de qualitat, com a millor hospital així com la unitat de Pneumologia, mentre que el 2006 el premi va recaure en la unitat de Cardiologia i el 2005 en l’especialitat d’Obstetrícia. L’any 2002 també el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia va ser reconegut com un dels TOP 20 de l’especialitat.

Més informació a www.iasist.com