Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Docència, Recerca i Innovació / Recerca i Innovació / Àrea de Recerca i Estadística

Àrea de Recerca i Estadística

Funcions

L'Àrea de Recerca i Estadística ofereix assessorament als professionals de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers en l'àmbit de la Recerca. Per una banda s'informa i es dóna suport en la presentació de convocatòries nacionals i internacionals, beques i ajuts. Per altra banda, s'assessora estadística i metodològicament als investigadors que volen desenvolupar un projecte de recerca.

Projectes

L'Àrea acompanya als investigadors de manera contínua durant tot el procés d'investigació. L'assessorament comença en el plantejament de l'estudi i acaba amb el suport a la interpretació dels resultats per a la seva divulgació científica.

Doctorats

També és funció de l'Àrea impulsar i ajudar als estudiants de doctorat a tenir una visió global del marc legal vigent i disposin de tota la informació necessària per a poder iniciar la tesi.

Observatori de la Salut Carles Vallbona (OSVA)

L'any 2004 l'Hospital General de Granollers va posar en marxa l'Observatori de la Salut Dr. Carles Vallbona (OSVA) amb una clara voluntat d'apropament entre la institució i la societat civil, amb la finalitat de reforçar el seu paper de referent i la seva presència activa a la vida de la comarca.

Els objectius de l'Observatori són els següents:

  1. Afavorir els projectes de recerca vinculats amb la promoció de la salut i la disseminació i divulgació científica.
  2. Dinamitzar la ciutadania i l'empresa societat entorn de les iniciatives que, en el marc de la salut, es proposin.
  3. Reforçar el posicionament de l'Hospital General de Granollers com agent promotor de la salut.
  4. Aproximar-nos a la comunitat.
  5. Formació en salut.
  6. Ser una estructura autofinançada i sostenible pel que fa a recursos.

Per a més informació, consultar el Web: http://www.osva.es/

Xarxes:

Red de Entidades Gestoras de Investigación Clínica Hospitalaria y Biosanitaria (REGIC)

És la primera associació d'entitats gestores d'investigació clínica d'àmbit nacional creada amb la finalitat de compartir experiències i crear un espai d'interacció i formació en la gestió de l'I+D sanitari.
Per a més informació: http://regic.org/

Asociación Nacional de Comités de ética de la Investigación (ANCEI)

És una associació d'àmbit nacional que pretén ser un punt de trobada per als membres dels Comitès d'Ètica i d'Investigació (CEI).

Per a més informació: http://www.ancei.es/

European Forum for Good Clinical Practice (EFGCP)

Organització que promou la bona pràctica clínica en la investigació biomèdica, fomenta la pràctica d'estàndards comuns i d'alta qualitat en totes les etapes de la recerca biomèdica a tot Europa i també a escala mundial.

Per a més informació: http://www.efgcp.eu/

Proyecto BEST

És una plataforma on s'agrupen i s'estructuren esforços per promoure la investigació de medicaments a través de la cooperació entre els agents participants per desenvolupar els projectes i coordinar les activitats amb els plans estratègics públics d'incentivació de l'I+D.

Per a més informació: https://www.medicamentos-innovadores.org/es