Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Docència, Recerca i Innovació / Recerca i Innovació / Àrea de Formació i Docència

Àrea de Formació i Docència

Pla de Formació:

Cada any es coordina i organitza el Pla de Formació Comú en Recerca i Innovació obert a tots els professionals assistencials de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers. L'objectiu d'oferir aquest pla és que els professionals puguin adquirir el coneixement en recerca i innovació necessari per poder ser més autònoms com a investigadors.

Les accions formatives s'engloben en les categories següents:

  • Metodologia i gestió de la recerca
  • Estadística
  • Comunicació de la recerca i divulgació
  • Innovació
  • Ètica / Bioètica

Píndoles formatives:

Les píndoles formatives volen ser un espai informatiu d'aquells dubtes i preguntes que es fan en relació a la Recerca, la Innovació i la Biblioteca. Aquesta informació periòdica, en format de butlletí, respon breument a qüestions diverses i posteriorment es presenten de manera presencial en format de sessió formativa.

Curs de recerca i innovació per a residents:

Col·laborem en la formació dels residents del nostre centre.
Dins del Pla de Formació Sanitària Especialitzada coordinat des de la Comissió de Docència i l'Àrea de Docència, fem cursos dirigits als residents per aprofundir en els aspectes bàsics de recerca, metodologia, estadística i innovació.

Acollida residents:

Participem en el curs d'acollida dels nous residents que es realitza cada any i on es presenta,
l'organització, el funcionament i els serveis de l'Àrea de Recerca i Innovació i la Biblioteca.