Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / La Fundació / Canal de denúncies

Canal de denúnciesDe conformitat amb el que disposen els articles 13 i 14 del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (RGPD) i l'article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades. Fundació Privada Hospital Asil de Granollerscom a responsable de les dades facilitades, us informa:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES
Responsable Fundació Privada Hospital Asil de Granollers
Delegat de Protecció de Dades dpd(ELIMINAR)@fphag.org
Finalitat Recepció, gestió i emmagatzematge del canal ètic / denúncies.
Procedència Persona interessada o afectada
Destinataris No es preveuen comunicacions de dades a tercers, tret d'obligació legal. En el supòsit de contemplar aquesta possibilitat, se'n sol·licitarà el consentiment.
Drets Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, així com altres drets explicats a l'apartat de Política de protecció de la privadesa i confidencialitat de les dades de caràcter personal de la nostra Política de privadesa – Avís legal.
Informació Addicional Podeu consultar la informació addicional sobre Protecció de Dades tant al document de Funcionament del Canal de Denúncies o a la nostra Política de privadesa – Avís legal.