Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

12/12/2023

El Servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers obté bons resultats en l’enquesta PLAENSA del Servei Català de Salut

Granollers, 12 de desembre de 2023.- El Servei d'Urgències de l'Hospital ha obtingut una millora en totes les línies d'avaluació del pla d'enquestes de percepció, experiència i satisfacció (PLAENSA) que realitza el Servei Català de Salut, respecte a les dades del 2022.

L'increment en la satisfacció de l'experiència del pacient a urgències és causat per la posada en marxa del nou servei, a l'edifici compacte, així com la millora dels equipaments i dels circuits i l'increment de professionals de l'àrea.

L'enquesta PLAENSA ha dut a terme 4.240 enquestes a Catalunya, 80 de les quals han estat a pacients que, en el decurs del 2023, han visitat el Servei d'Urgències de l'Hospital General de Granollers. El grau de satisfacció global del servei se situa en un 7,96, per sobre de la mitjana catalana que és del 7,12. Destaquen aspectes vinculats a la millora en el temps d'atenció al servei (accessibilitat) i el confort i espais de les instal·lacions. També reben una bona valoració els indicadors d'informació i comunicació per part dels profes-sionals i la resolució del motiu de la consulta.

Sistema NPS

Els bons resultats del Servei d’Urgències també s'han vist reflectits en el sistema NPS (Net Promoter Score) que utilitza l'hospital, obtenint un increment de l'indicador del 115% al servei d'urgències durant els darrers mesos. El sistema NPS és un índex global per mesurar la fidelitat dels usuaris cap a un servei específic. Es basa en enquestes breus, sol·licitant als usuaris que qualifiquin el servei. La puntuació assolida porta preguntes addicionals per identificar aspectes específics valorats o no. El resultat final és un indicador numèric que representa l'NPS, reflectint la satisfacció i fidelització de l'usuari.

Els resultats positius de les enquestes encoratgen l’Hospital General de Granollers a seguir treballant per continuar millorant tan el servei d’Urgències com la resta de serveis del centre. 

Pujar