Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

28/11/2023

El Dr. Xavier Codina, reconegut amb el Premi d’Excel·lència Professional del CoMB

Granollers, 28 de novembre de 2023.— El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va celebrar ahir els Premis a l’Excel·lència Professional, que van reconèixer a 53 metges i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona, que destaquen per la seva excel·lència i qualitat en l’activitat professional.

El Dr. Xavier Codina, de l’Hospital General de Granollers, va ser guardonat  en la categoria d’Educació Mèdica, en uns premis que es concedeixen des de l’any 2004 i que valoren trajectòries professionals basades en l’excel·lència, el compromís, l'honestedat, la integritat, l’altruisme i la feina ben feta.

El Dr. Codina, és metge especialista en Pediatria, especialitzat en Urgències Pediàtriques.

Treballa al Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers, on des de fa molts anys lidera i és clau pel desenvolupament i millora de les Urgències Pediàtriques.

És membre de la  Societat Catalana de Pediatria i de la Societat Española de Urgències Pediàtriques (SEUP), formant part del Grup de Treball d’Humanització i Experiència Pacient, sempre preocupat per la millora del tracte dels més petits i fràgils, sobretot als Serveis d’Urgències, però també a la resta del sistema sanitari i la societat en general. El seu coneixement, tracte i disponibilitat són un exemple.

També destaca per la seva dedicació i cura per donar la millor educació mèdica a tots els nivells, des de pregrau fins a la formació continuada dels especialistes. Destaca en urgències pediàtriques i també és referent en dermatologia pediàtrica, comunicació i humanització. Els estudiants de medicina, els residents i altres professionals sanitaris del nostre Centre des de fa anys recorden amb agraïment i estima el seu tracte proper, la dedicació, l’experiència que transmet i la gran quantitat de material docent que prepara cada any per a millorar contínuament.

Té un paper molt destacat en la docència dels residents, tant els de pediatria (en va ser tutor durant molts anys) com els d’altres especialitats, i en l’organització de sessions i jornades arreu. Rep i atén múltiples peticions de formació tant des de l’Atenció Primària com des de l’Hospitalària i organitza jornades i sessions de manera desinteressada.

Pujar