Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

31/10/2023

L’Hospital General de Granollers reforma la Unitat de Mitja Estada millorant la confortabilitat de pacients i professionals

Granollers, 31 d’octubre de 2023.- L’Hospital General de Granollers ha realitzat obres de millora a la Unitat de Mitja Estada (UME) situada a la quarta planta del Centre Geriàtric Adolfo Montañá, que actualment compta amb una capacitat per a 30 pacients. La reforma s’emmarca dins l’estratègia de creixement i millores estructurals de l’Hospital per a un abordatge òptim de la població geriàtrica.

Aquests canvis estructurals s’han basat en diferents actuacions per a millorar la confortabilitat tèrmica i d’ús. Per una banda, s’han instal·lat nous aparells d’aire condicionat que es poden regular de manera independent en cada habitació per aconseguir una temperatura òptima i de confort per a cada pacient. Per l’altra, s’han dut a terme diferents accions per a millorar l’ús dels espais com l’ampliació dels accessos a les habitacions per a facilitar el pas de lliteres i cadires de rodes a l’interior, la renovació dels acabats dels passadissos de les dues ales de la planta i la realització d’un nou revestiment ceràmic al passadís. També s’ha renovat el sostre, donant un aspecte molt més actual i lluminós a la planta, s’ha modernitzat la senyalització de l’espai i s’ha renovat el mobiliari de la Sala de Dia per a cobrir les necessitats d’ús i d’emmagatzematge.

Una altra gran millora ha estat la substitució dels capçals de llits per a reorganitzar i millorar la zona des del punt de vista tant tècnic com estètic. Els capçals s’han reorganitzat en una posició òptima per a l’ús del pacient i dels treballadors i s’ha instal·lat una lluminària Led independent de doble encesa. Aquest tipus d’il·luminació s’ha col·locat també al passadís, la qual permetrà reduir el consum energètic, millorant l’eficiència de l’edifici. Aquesta és una acció que treballa i reforça el compromís de l’Hospital amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la protecció del medi ambient.

Aquests canvis s’alineen amb CatSalut per a garantir la millora dels resultats de salut de la població canviant de la societat on cada vegada tenim pacients més fràgils.

L’atenció intermèdia a l’Hospital General de Granollers

L’Hospital General de Granollers compta amb el servei d’atenció intermèdia, que comprèn el conjunt de cures destinades a aquelles persones amb malalties, generalment de caràcter crònic, que per les seves característiques especials, poden beneficiar-se de l’actuació simultània dels serveis sanitaris i socials amb la finalitat de potenciar la seva autonomia i pal·liar les seves limitacions.

Els professionals que integren aquestes unitats brinden a pacients i famílies una atenció integral, interdisciplinària i geriàtrica per a donar resposta de forma holística a totes les seves necessitats.

Pujar