Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

20/10/2023

L’Hospital General de Granollers organitza una jornada d’acompanyament al dol perinatal

Granollers, 20 d’octubre de 2023.- En el marc del Dia Mundial del Dol Perinatal, el Servei de Psicologia de l’Hospital General de Granollers va celebrar ahir, 19 d’octubre, una activitat d’acompanyament al dol perinatal.

La mort d’un fill o d’una filla abans de néixer o el diagnòstic d’una malaltia limitant de la vida intrauterina són experiències particularment doloroses, que deixen un impacte prolongat en les famílies. La vivència de les famílies constitueix una font privilegiada d’enriquiment humà i professional i és per aquest motiu que és necessari promoure diferents aproximacions, tals com aquesta activitat per a millorar la visibilitat d’aquest tipus de pèrdues i compartir l’experiència amb d’altres.

Conscients de la importància que té l’acompanyament en el moment de la pèrdua, el Servei de Psicologia va celebrar ahir a la tarda aquesta activitat, que compta amb la col·laboració de Cabré Junqueras. El Parc del Falgar i la Verneda, a Les Franqueses del Vallès, va ser el punt central d’aquesta trobada. Les famílies van fer una passejada al voltant del parc, amb el suport de les psicòlogues de l’Hospital, i van llançar globus biodegradables amb missatges personalitzats en record dels nadons.

Sobre el Servei de Psicologia de l’Hospital General de Granollers:

El Servei de Psicologia de la Salut de l’Hospital General de Granollers està present en l'atenció psicològica dels pacients ingressats, en el procés de cirurgia bariàtrica i en la prehabilitació d'alguns processos oncològics. Des de la Neuropsicologia s’acompanya tot el dany cerebral sobrevingut, junt amb les especialitats de Neurologia i Geriatria. A més, l'Hospital de Dia Sant Jordi aborda el tractament no farmacològic, tant cognitiu com emocional, d'aquest tipus de malalties, amb els pacients i les seves famílies.

Sobre Cabré Junqueras:

Cabré Junqueras és una empresa mataronina fundada l’any 1902. Actualment, l’empresa amb seu a Mataró, gestiona cementiris i serveis funeraris de més de 50 municipis de Catalunya amb especial incidència al Maresme i Vallès Oriental. Cabré Junqueras ofereix en tot moment un servei global de qualitat avalat pels estàndards marcats a les normes ISO. Donar un servei proper, humà, amb vocació d’acompanyament i disponibilitat absoluta són els trets diferenciadors de Cabré Junqueras.

Pujar