Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

10/07/2023

Traumatòlegs de l’Hospital General de Granollers imparteixen un curs en les últimes tècniques artroscòpiques a residents de tot Espanya

Granollers, 7 de juliol de 2023.- Aquest dijous, 6 de juliol, un total de 18 residents de tot Espanya es van poder beneficiar del curs d’artroscòpia de genoll i espatlla (drylab), inclòs en el Programa Oficial 2023 d’Educació Mèdica de Smith+Nephew, dirigit pel Dr. Enric Cruz, cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i el Dr. Josep Anton Guillén, adjunt de Traumatologia.

L’artroscòpia és la tècnica endoscòpica, i per tant mínimament invasiva, aplicada a la reparació de lesions en teixits tous dins de les articulacions. La Dra. Nicole Alexieva, el Dr. Xavi Barra, el Dr. Luis Natera, el Dr. Gregorio Ormeño, el Dr. Antoni Salvador i el Dr. Alex Rodríguez de l’Hospital General de Granollers van ser els encarregats d’impartir aquest curs pràctic impartit amb la tecnologia més puntera per adquirir habilitats en tècniques artroscòpiques, enfocat a residents de 2n i 3r any.

Durant el curs es van desenvolupar tres tallers en grups de sis alumnes: taller d’artroscòpia de genoll, taller d’artroscòpia d’espatlla i taller de nusos artroscòpics complementat amb dues eines punteres de formació amb pràctica individual (un simulador Virtamed S+N per l’aprenentatge de tècniques artroscòpiques i unes ulleres de realitat virtual amb pràctica quirúrgica interactiva. Els alumnes van anar rotant pels tres tallers que es van realitzar a l’Aula Gran de l’Edifici del Coneixement de l’Hospital.

L’Hospital General Granollers és un centre punter en tècniques artroscòpiques i compta amb una llista de professionals experts, alguns dels quals van poder participar com a professors en aquest curs

Pujar