Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

7/10/2022

Lliurament de premis de la 12a edició del Concurs de Fotografia ‘Promou la lactància materna’

Granollers, 7 d’octubre de 2022.Coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, s’ha organitzat la dotzena edició del concurs de fotografia obert a la ciutadania i a tots els professionals i usuaris del nostre centre amb l’objectiu de promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna. D'entre les 45 fotografies que s'han rebut durant aquesta edició, s'han triat 3 guanyadors; el primer i segon premi s'ha deliberat a través d’un jurat format per membres de la Comissió de Lactància, que està constituïda per professionals de l’Hospital i l’ASSIR de Granollers, i el tercer s'ha triat per votació popular en el marc de la III Jornada d'Actualització en Lactància Materna celebrada durant el dia d’avui. El lliurament de premis s'ha dut a terme aquest matí a l’Edifici del Coneixement de l'Hospital General de Granollers.

La promoció de la lactància materna és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).

Guanyadors:

Qui ha guanyat el dotzèconcurs de fotografia ‘Promou la lactància materna’?

Els guanyadors han estat:

1r. Premi:

Títol: Felicitat

Autor:Lambert Botey

2n. Premi:

Títol: Enfrontant les dificultats de l'alletament

Autora: Verónica Pérez

3r. Premi per votació popular:

Títol: Mirades de complicitat

Autora: Mireia Puig

Col·laboració en els premis

Playgroup (Play S.A.), empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant el seu compromís amb la seguretat dels infants, ha volgut donar suport un any més a aquesta iniciativa amb el lliurament del Primer Premi, que ha consistit en una cadira de passeig Livi de la seva marca Casualplay.

Fundada en 1966, va ser la primera empresa espanyola a dissenyar, fabricar i comercialitzar sistemes de retenció infantil a Espanya. Actualment, Playgroup compta amb cinc marques: Casualplay, FROM, Play, Playmarket i Duett, amb presència en més de 35 països.

Pujar