Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

12/07/2022

L’Hospital General de Granollers posa en marxa un sistema virtual de seguiment del pacient dins el quiròfan

Granollers, 12 de juliol de 2022.- L’Hospital General de Granollers posa en marxa una nova funcionalitat a la seva APP amb la qual els familiars dels pacients que entren al quiròfan poden seguir de manera virtual tot el procés quirúrgic, sabent en tot moment on es troba el pacient en les diferents fases de la intervenció.

Aquest desplegament tecnològic s’emmarca dins el projecte de millora de l’Experiència del Pacient, que té com a objectiu incorporar la seva visió i també del familiar dins l’assistència que se li ofereix. Per aquest motiu, abans de posar en marxa la nova funcionalitat, s’ha testat la seva viabilitat a través de familiars reals, que han fet el seguiment del pacient dins el bloc quirúrgic a través de l’APP.

Aquesta acció, a part de donar tranquil·litat al familiar, ja que està informat en tot moment sobre la fase de la intervenció en què es troba el pacient, li permet també fer l’espera i seguiment de l’actuació fora de l’espai estricte del Bloc Quirúrgic (dins o fora de l’hospital). Així mateix, facilita que estiguin connectades totes aquelles persones autoritzades pel mateix pacient.

Mitjançant l’APP, el familiar està informat sobre en quin moment el pacient ha realitzat l’admissió al centre; a quina hora ha entrat el bloc quirúrgic; quan ha començat i acabat la intervenció; quan es preveu que es dugui a terme la informació per part del metge i, finalment, en quin moment el pacient ha sortit del bloc quirúrgic.

A part de l’APP, el familiar també pot fer el seguiment de la intervenció des de la pàgina web de l’hospital i a les pantalles de televisió que es troben a les sales d’espera del Bloc Quirúrgic i la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI), així com a la cafeteria del centre.

Com fer el seguiment?

Per tal de dur a terme el seguiment de la intervenció, el pacient que no disposi de l’APP de l’Hospital General de Granollers l’ha de descarregar —a través del Google Play (dispositius Android) o App Store (dispositius Apple)—.

Una vegada descarregada, en entrar a l’Aplicació, el familiar haurà d’entrar a la pestanya “Pacient a quiròfan” i introduir el codi del pacient (que se li donarà en el moment de fer l’Admissió, si el pacient ve del carrer, o a l’habitació, en cas que el pacient estigui hospitalitzat).

Pujar