Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

21/02/2022

Els pacients d’algunes especialitats podran adaptar el dia i hora de la seva visita a través de l’app de l’Hospital

21 de febrer de 2022.- L’aplicació mòbil de l’Hospital General de Granollers ofereix una nova funcionalitat al pacient que té visita a l’àrea ambulatòria: en cas de no poder assistir a la cita, pot ajornar la seva visita programada, entre les diferents opcions que li ofereix el sistema.

Les agendes implicades en aquesta primera fase del projecte de recitació, que s’ha iniciat durant aquest mes de febrer, corresponen a les de les àrees de Medicina Interna, Urologia, Aparell Digestiu, Cirurgia Maxil·lofacial, Neonatologia, Immunologia Pediàtrica i Neurologia Pediàtrica. Així mateix, en menor mesura, també existeix la possibilitat de recitació en algunes agendes de Cirurgia General, Obstetrícia, Oftalmologia, Urologia i la Unitat del Dolor.

L’Hospital ha alliberat un total de 50 agendes, que suposen el 10% de les consultes mèdiques de l’àrea ambulatòria, per tal d’avançar en la implicació del pacient en el control de la seva patologia. Està previst que els propers mesos es vagin incorporant més agendes fins a arribar a la totalitat de l’activitat d’aquesta àrea.

Més dedicació al pacient


El nou sistema de recitació es duu a terme a través d’una eina automatitzada, que permetrà més suport administratiu a les necessitats dels pacients. Així mateix, com a resultat, l’equip mèdic rebrà més suport administratiu, revertint en una major disponibilitat per dedicar-se al pacient dins la consulta.

Com donar-se d’alta?


Per fer un canvi de cita, el pacient que no disposi de l’app de l’Hospital General de Granollers l’ha de descarregar —a través del Google Play (dispositius Android) o App Store (dispositius Apple)— i passar per qualsevol taulell d’informació del centre, on se li donarà accés a l’àrea confidencial.

Una vegada en aquesta àrea, el pacient podrà accedir a la visita programada que vulgui canviar (aquest canvi es podrà dur a terme en les agendes d’algunes especialitats). Així mateix, l’Hospital continuarà mantenint una altra via d’accés a possibles canvis dels usuaris d’aquesta àrea mitjançant el telèfon 93 842 50 12.

Pujar