Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

19/01/2022

L’Hospital General de Granollers posa en funcionament la seva nova àrea de crítics

L'Hospital General de Granollers ha posat en funcionament la nova àrea de crítics, amb 10 llits. Aquesta nova Unitat de Cures Intensives (UCI) i l’UCI ja existent (també amb 10 llits) es comuniquen per l'interior i comparteixen els magatzems.

L’actuació inclou a més una sala plomada per fer tècniques de diagnòstic per la imatge sense necessitat de traslladar el malalt; així com una planta tècnica d'instal·lacions, on s'ubicaran els climatitzadors que alimenten la nova Unitat. La superfície construïda i reformada és de 855 m2 i ha estat finançada pel Servei Català de la Salut.

Amb l'entrada en funcionament d'aquesta nova UCI, començaran les obres d'adequació de l'UCI ja existent, que duraran previsiblement entre dos i tres mesos. Quan acabin aquestes reformes l'Hospital comptarà amb 20 llits estructurals d'UCI (emplaçats ja en la seva ubicació definitiva), que podrien créixer fins a 26 en funció de les necessitats. D’altra banda, en l’edifici anomenat “compacte”, actualment en construcció, també està previst que hi hagi nous llits de cures intensives, comunicats amb les altres dues UCI, amb la qual cosa l’hospital acabarà tenint una oferta global de 28 llits d’UCI.

L'ampliació de l’UCI de l'Hospital General de Granollers permetrà atendre aquells pacients de la comarca amb malalties greus que són tributaris d'ingrés a medicina intensiva, així com els que necessiten reanimació postquirúrgica amb criteris d'UCI, evitant, en algun cas, la derivació a altres hospitals d’alta tecnologia.

Pujar