Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

5/11/2021

Entrega de premis del concurs de fotografia ‘Promou la lactància materna’

Granollers, 5 de novembre de 2021.– Amb motiu de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, la Comissió de Lactància de l’Hospital va organitzar l’onzena edició del concurs de fotografia obert a tots els professionals i usuaris del centre per promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna. En total s’han presentat 41 fotografies, que ha valorat un jurat format per les assistents al Curs de Lactància Materna que va organitzar l’Hospital. L’entrega de premis s’ha dut a terme aquest migdia.

La promoció de la lactància materna, és una tasca que l’equip de l’àrea Materno-infantil i Pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).


Col·laboració en els premis

PLAY S.A. empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant el seu compromís amb la seguretat dels infants, un any més ha volgut donar suport a aquesta iniciativa amb el lliurament del primer premi que ha consistit en una cadireta per al cotxe. D’altra banda, l'empresa Suavinex, dedicada a productes relacionats amb l'embaràs, la futura mamà, la lactància materna i els nadons, ha ofert el segon premi, un extractor de llet elèctric i una cistella amb productes de la marca.

FOTOGRAFIES PREMIADES:

1r premi:
Títol: De mi per a tu
Autora: Meritxell Sánchez

2n premi:
Títol: Enamorada d’en Pau
Autora: Sandra Serrano

3r premi:
Títol: El regal de la meva vida
Autora: Anna Roman

Pujar