Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

17/07/2020

L’AECC de Barcelona i la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers signen un conveni de col·laboració per donar suport psicooncològic

  •  El president de la Seu Provincial de Barcelona, el Dr. Laureano Molins, i el director general de la FPHAG han rubricat la signatura del conveni
  • Amb aquest acord l’AECC oferirà atenció psicològica a pacients i familiars en totes les fases de la malaltia


Barcelona, 17 de juliol de 2020.- El Dr. Laureano Molins, president de la Seu Provincial de Barcelona de l’AECC, i el Dr. Rafael Lledó, director general de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG), han signat avui divendres 17 de juliol un acord de col·laboració entre ambdues entitats per oferir atenció psicooncològica.


Gràcies a aquest conveni, tots aquells pacients oncològics diagnosticats o tractats a l’hospital podran rebre atenció psicològica per part de l’AECC de Catalunya contra el Càncer de Barcelona, amb la finalitat que aquests, com les seves famílies, puguin tenir una millor qualitat de vida. L’associació treballarà de forma conjunta amb els professionals sanitaris de la FPHAG per acompanyar i donar suport.


El servei d’atenció psicològica, que s’oferirà en totes les fases de la malaltia, comprèn també funcions com orientació, assessorament, proporcionar eines terapèutiques dirigides a afavorir l’adaptació de la família i el pacient al procés de malaltia i tractament, i la intervenció psicològica davant trastorns d’adaptació presentats pel pacient i/o familiars.


El president de l’AECC de Barcelona, el Dr. Laureano Molins, s’ha mostrat molt satisfet amb la signatura d’aquest conveni “que ens permetrà poder col·laborar amb la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers. M’agradaria posar en valor la importància que la FPHAG ha donat al treball dels psicòlegs en tot el procés de la malaltia, una fórmula de treball que permetrà donar acompanyament i suport tant al pacient com als seus familiars amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida”.


El Dr. Rafael Lledó, per la seva banda, ha destacat la importància de les sinergies entre les entitats sanitàries i les socials per a donar una millor assistència i acompanyament a les persones que pateixen una malaltia. “Vincles que sens dubte sumen, ens ajuden i ens fan millors a l’hora de realitzar la nostra tasca”.

Pujar