Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

18/07/2019

Visita de la consellera de Salut a l'Hospital General de Granollers

Aquest matí la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ha visitat l'Hospital General de Granollers. Durant la visita s'ha reunit amb l'equip directiu i membres del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers per conèixer de primera mà la situació actual del centre i els seus reptes de futur. Després de la reunió, la consellera ha recorregut diferents espais assistencials: el Servei d'Urgències, el Servei de Diagnòstic per la Imatge i el Centre Geriàtric Adolfo Montañá.

També ha visitat la Unitat de Cures Intensives (UCI) i les seves obres d'ampliació que dotaran a l’hospital de 10 llits més dels que compta actualment a més d’una nova zona de control central. En finalitzar el projecte es disposarà de 20 llits de crítics que atendran els pacients de la comarca amb malalties greus que requereixin de la unitat així com els que necessitin reanimació postquirúrgica amb criteris d’UCI, evitant que s’hagin de derivar a altres hospitals. Les obres tenen un pressupost de 2,5M€ finançats pel CatSalut i està previst que estigui en funcionament a finals del 2020.

La consellera també ha pogut veure l'espai on s'edificarà el nou centre de radioteràpia que donarà servei a les comarques del Vallès Oriental, Osona i municipis de l'eix de la C17. En la construcció i posada en marxa del nou equipament intervenen el nostre hospital, l'Ajuntament de Granollers i el Consorci Hospital Clínic de Barcelona (HCB), tot i que totes les parts treballaran de forma conjunta per implicar altres actors que facin viable econòmicament el projecte. S’estima que entrarà en funcionament previsiblement durant l’any 2021.

Pujar