Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

12/04/2018

Lliurament de premis dels guanyadors del concurs de disseny per al Servei de Pediatria de l’Hospital

D'esquerra a dreta, Anna Pareja, cap d'Àrea d'Infermeria del Servei Maternoinfantil, Pau Martín Comas, i la Dra. Pilar Llobet, cap del Servei de Pediatria de l'Hospital.

El nou logotip i mascota del servei són obra de l’estudiant Pau Martín Comas

Granollers, 12 d’abril de 2018 – El Muc i l’Anna són les mascotes que acompanyen al nou logotip del Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers. Ahir es van entregar els premis als alumnes finalistes de l’Institut Celestí Bellera que han participat en el concurs de disseny. En total, han participat 39 alumnes de segon de Batxillerat Artístic.

El 20 de febrer es van presentar els vuit projectes finalistes a la Sala d’Actes del Centre Geriàtric de l’Hospital. Al llarg d’un mes i mig, els nens i nenes que han visitat el Servei de Pediatria i els professionals que hi treballen han votat el guanyador i finalista de cada modalitat. En paral·lel, del 5 al 19 de març els treballs finalistes es van exposar a l'entrada de Consultes Externes de l’Hospital.

Els treballs seleccionats han guanyat un premi en forma de tiquet-regal per material de llibreria i arts gràfiques:

Guanyadors del concurs:

  • Primer premi: Pau Martín Comas amb les mascotes “El Muc i l’Anna”
  • Primer premi logotip: Pau Martín Comas
  • Segon premi: Cèlia Anglès Conejos amb la mascota “Gina”
  • Tercer premi: Alba Aparicio Nériz amb la mascota “Ruga”

Pujar