Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

28/04/2017

L’Hospital de Sant Celoni atendrà urgències pediàtriques en col·laboració amb l’Hospital de Granollers

A partir del dia 1 de maig l’Hospital de Sant Celoni oferirà atenció a les urgències pediàtriques a través d’una aliança estratègica amb l’Hospital General de Granollers, i que integra els seus circuits i funcionament dins el sistema de l’Hospital de Sant Celoni.

Amb aquesta  acció es millora l’atenció pediàtrica urgent de la població del Baix Montseny que quedarà coberta de la següent manera:

  1. De dilluns a divendres, tal i com s’està prestant ara, en horari de 9 a 21 hores es realitza atenció espontània i programada de pediatria a les dues àrees bàsiques del  Baix Montseny  (Alt Mogent- Llinars del Vallès,  i Sant Celoni).
  1. Dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 21 hores, s’obrirà un nou punt d’urgències pediàtriques a l’Hospital de Sant Celoni, que estarà a càrrec d’un metge i una infermera  del Servei d’Urgències de Pediatria de l’Hospital General de Granollers.
  1. Durant les nits (de 21h a 9h) de tots els dies de l’any es disposarà d’un suport de videoconferència entre els hospitals de Sant Celoni i Granollers. Aquest dispositiu comptarà amb un reforç  del Servei d’Urgències de Pediatria de l’Hospital General de Granollers

La videoconferència entre el professional de l’Hospital de Sant Celoni i el del servei d’urgències de l’Hospital General de Granollers, permetrà visualitzar la imatge del pacient en temps real i la transmissió de veu i fitxers d’informació clínica. A més, aquest sistema té utilitat en la interconsulta en temps real per al suport en situacions clíniques complexes i/o de descompensació.

D’altra banda, us recordem que abans de adreçar-se als serveis d’urgències hospitalàries es convenient trucar al 061 CatSalut Respon que atén les 24 hores, els 365 dies de l’any, i dóna suport i ajuda a qualsevol demanda d’informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.

Pujar