Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

18/04/2017

La Unitat de Dermatologia de l'Hospital General de Granollers col·labora per segon any consecutiu amb la campanya Euromelanoma 2017

Un any més, la Unitat de Dermatologia de l’Hospital General de Granollers s’adhereix a la campanya Euromelanoma 2017, una iniciativa que sorgeix per promoure i compartir informació sobre la prevenció, diagnòstic precoç i tractament del càncer de pell i que s'adreça per una xarxa de dermatòlegs europeus que dediquen generosament el seu temps a servir a aquesta causa.

Les activitats se centren en arribar a tres tipus de destinataris: el públic general, la comunitat científica i els responsables polítics nacionals i europeus.
Pel que fa al públic, a través del lloc web de Euromelanoma (que ha rebut més d'un milió de visites) i una campanya anual de conscienciació pública, es promou el coneixement del càncer de pell, la seva prevenció, la detecció precoç i el tractament . Aquesta activitat culmina amb revisions al públic durant el "Dia d'Avaluació del Melanoma" anual. Fins a la data, més de 450.000 persones s'han sotmès a exàmens de la pell gratuïts.
Pel que fa als dermatòlegs i a la comunitat general de professionals de la salut, comparteixen regularment coneixements i millors pràctiques a través de publicacions científiques per tal de millorar l'atenció als pacients amb càncer de pell.
Pel que fa als governs, s'organitzen esdeveniments especials per garantir que el tractament del càncer de pell es reconegui plenament i estigui recolzat per les polítiques i sistemes sanitaris.
La campanya va dirigida a la prevenció primària i secundària del càncer cutani provocat per l'exposició solar, on s’inclou el melanoma, el carcinoma epidermoide i el carcinoma basocel·lular.
Aquest any la petició de cites es pot realitzar des del dia 20 d'abril al telèfon 91.543 45 35 o a la pàgina web: www.aedv.es/euromelanoma  i la setmana de revisions gratuïtes serà del 5 al 9 de juny.

Pujar