Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

12/01/2017

L'Hospital General de Granollers organitza un curs internacional de prevenció, educació, avaluació i reparacions de les lesions perineals durant el part

L’Hospital General de Granollers ha organitzat la primera edició del Curs Internacional sobre Prevenció, Educació, Avaluació i Reparació de les Lesions Perineals durant el Part. 

Aquest curs , de dos dies de duració, està adreçat a professionals mèdics i llevadores  i consta d’un professorat  internacional amb professionals de Regne Unit, Txèquia, Noruega i França que conformen el grup de recerca europeu PEERS, pel que es realitzarà íntegrament en anglès amb traducció simultània. 

El Curs dirigit per la Sra. Margarida Manresa, llevadora de l’Hospital General de Granollers, i pels membres del Grup de Sòl Pelvià, les Dres. Pereda, Alvarez i Girvent, ha estat possible en el marc del procés d’innovació i recerca que du a terme el nostre Hospital i amb col·laboració del departament de formació del mateix. 
En aquest curs els professionals actualitzaran el temari mitjançant conferències i discussions amb els professors i la realització de quatre mòduls pràctics sobre avaluació  i reparació de les lesions perineals en el part, la protecció del perineu en el moment del part i la utilitat de la ecografia transperineal en el diagnòstic i l’avaluació d’aquestes lesions tan freqüents en el part. 
Tanmateix, el nostre centre està preparant una nova estratègia, d’acord amb l’ASSIR Granollers per millorar el diagnòstic, tractament i rehabilitació del sòl pelvià quan es produeixen aquest tipus de lesió en les dones que han tingut un part  al nostre centre.

Pujar