Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

23/12/2016

El Servei de Pediatria de l'Hospital General de Granollers adquireix ulleres de realitat virtual

El Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers ha posat en marxa una nova iniciativa per tal de fer l’hospitalització dels infants més fàcil mitjançant ulleres virtuals.

De manera quotidiana en aquest servei s’utilitzen tècniques no medicamentoses per tal de minimitzar l’impacte, tant dolorós com psicològic, que provoquen sobre els nens i nenes les tècniques invasives, com l’aplicació d’accessos venosos, les analítiques, les punxades intramusculars, les puncions de medul·la, etc. 
Fins el moment, totes les tècniques aplicades per tal de distreure als més petits anaven relacionades amb un diploma de valentia, a fer bufar bombolles de sabó, a posar tiretes màgiques o de dibuixos en acabar la tècnica o fent detalls que s’obtenen gràcies a algunes donacions. 
Actualment s’ha posat en marxa un nou sistema de distracció: ulleres de realitat virtual que ofereixen una millora en l’atenció psicològica dels nens durant les tècniques invasives. Aquestes ulleres proporcionen als infants de més de 3 anys una estona d’entreteniment i de joc innovador, que distreu l’atenció respecte la tècnica que se’ls realitza, permetent d’aquesta manera una disminució de l’ansietat i de la sensació de dolor associada a la por.
Amb aquesta nova eina s’ha fet un pas endavant pel que fa a la implementació de noves tecnologies a la pràctica diària en el món hospitalari, per tal de millorar l’atenció  sanitària i  innovar amb l’objectiu de minimitzar el dolor de manera alternativa a la medicació.

Pujar