Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

25/11/2016

L’Hospital General de Granollers celebra la segona edició dels reconeixements Fulls d'Història

Ahir La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) va celebrar la segona edició de l’acte institucional Fulls d’Història per tal de reconèixer a professionals i entitats o associacions cabdals en els anys d’història del nostre Hospital.

Els Reconeixements Fulls d’Història d’aquest any per a cada categoria han estat:
  • En la distinció “Les Pedres de l’Hospital”, reconeixement pòstum a dues persones cabdals en els inicis de l’Hospital modern, s’homenatjarà al Dr. Jeroni Font i Cunillera, per la seva dedicació exclusiva i incondicional polivalència en els serveis quirúrgics i primer Cap de Servei de Cirurgia fins l’any 1984, i al Sr. Josep Dachs i Armengol,  pel anys de dedicació com a primer comptable de l’Hospital, descarregant de les funcions administratives a la Comunitat Vedruna i professionalitzant el servei.
  • En la distinció “Les Medalles d’or”, reconeixement a dues persones que han creat estructura en l’Hospital modern, s’homenatjarà al Dr. José María Hernansáez Rabay, col·laborador del Dr. Reixach amb una dedicació exclusiva a l’Hospital traspassant l’àmbit professional fins el punt de viure en el centre, i al Dr. Arturo Herrero Reche, primer internista de l’Hospital i creador del servei de Medicina Interna que va dirigir fins que va passar a ser el Cap de Servei de Consultes Externes.
  • En la distinció “Les Mans de l’Hospital”, reconeixement a entitats o associacions que han ajudat i donat suport a l’Hospital, s’homenatjarà al Patronat constituent del Reglament intern de l’any 1955, per la seva dedicació altruista als inicis de la institució contribuint amb el seu temps personal i l’aval econòmic necessari per la continuïtat del Centre.
En el marc d’aquesta celebració també es va fer la presentació de l’Associació de Treballadors Jubilats de l’Hospital General de Granollers que s’ha creat recentment. Aquesta associació vol facilitar les relacions de col·laboració entre els extreballadors i l’Hospital de manera generosa i voluntària, propiciant la continuïtat de les relacions personals i professionals entre els treballadors jubilats i el centre entre d’altres objectius.

Pujar