Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

18/11/2016

L'Hospital General de Granollers atorga els premis Dr. Carles Vallbona a la IV Jornada de Recerca i Innovació

Avui l’Hospital ha celebrat per quart any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional del centre, així com fer partícips als assistents de totes les accions que s’estan desenvolupant actualment sobre aquest camp.

En aquesta edició, adreçada a tots els professionals assistencials de l’Hospital, la ponència central  La recerca clínica i l'adequació: reptes i instruments  ha anat a càrrec del Dr. Xavier Bonfill, director del servei d'Epidemiologia Clínica i Salut Pública de l'Hospital de Sant Pau, director del Centre Cochrane Iberoamericà i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Seguidament,  s’han presentat les comunicacions orals i projectes seleccionats d’aquesta edició, alhora i s’han atorgat els premis Dr. Carles Vallbona als millors projectes de recerca. Enguany els premiats han estat:

Premi a  la millor Comunicació:

Creación de la figura enfermero/a de soporte en los ingresos (ESI) en la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers. Autora: Sonia de Sande, infermera supervisora de la Direcció d'Infermeria

1r Premi de Projecte de Recerca:

Aplicació de la mesura de la profunditat anestèsica durant la teràpia electroconvulsiva (TEC). Dr. Òscar Alcoverro i Dra. Bertha Liana. Servei de Psiquiatria de Benito Menni i Servei d'Anestèsia i Reanimació de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers.

2n Premi de Projecte de Recerca:

Proyecto de prehabilitación anestèsica multimodal en la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers. Autor: Dr. Heder Alberto Rios. Servei d'Anestèsia i Reanimació.

3r Premi de Projecte de Recerca:

Rehabilitació neuropsicològica en deteriorament cognitiu lleu d'inici precoç. Autora: Sra. Raquel Cueva de la Unitat de Neuropsicologia

Pujar