Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

3/10/2016

Immaculada Castillo, millor fisioterapeuta de l'any

La Sra. Immaculada Castillo, fisioterapeuta de l’Hospital General de Granollers, va guanyar el passat divendres 30 de setembre el Premi a Fisioterapeuta de l’any que atorga anualment el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. El premi és fruit de la difusió d’una campanya d’higiene nasal per promoure com mocar-se correctament.

Aquest premi s’emmarca dins la Nit de la Fisioteràpia, un acte que pretén ser un punt de trobada de companys de professió i també un espai per homenatjar i premiar alguns professionals del sector.
Durant l’acte, que va tenir lloc al Saló Gaudí de La Pedrera, es va retre l'homenatge als col·legiats jubilats l’any 2015 i també es va fer el lliurament de diplomes als fisioterapeutes doctors. 

La Sra. Imma Castillo és fisioterapeuta de la Unitat de Pneumologia de l’Hospital General de Granollers des de l’any 1997 i realitza fisioteràpia respiratòria a pacients amb patologies cròniques tant a nivell ambulatori com a pacients aguts a hospitalització. També realitza el maneig d’aparells de ventilació mecànica no invasiva i dels aparells de CPAP amb pacients que pateixen apnea del son.

A nivell acadèmic, a més de tenir el grau de fisioteràpia, té el màster oficial per accedir al doctorat. També és professora associada a la Universitat de Vic i a la Universitat Autònoma de Barcelona en el Grau de Fisioteràpia. També és coordinadora de la comissió de fisioteràpia respiratòria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i realitza formacions de postgrau a nivell de Catalunya i Espanya.

Pujar