Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

28/09/2016

L’Hospital General de Granollers reforma les instal·lacions de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés

Avui l’Hospital General de Granollers ha inaugurat la remodelació de les instal·lacions de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI) que s’ha dut a terme durant els mesos d’estiu.

Amb la reforma s’han incrementat els espais d’atenció dels pacients intervinguts de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA), passant de 9 a 11 butaques més la incorporació d’un espai per a una camilla-llit on es podran ingressar pacients que precisin monitorització i més cura que fins ara no es podien admetre per manca d’espais. Aquest espai dóna l’oportunitat de poder convertir-se en dues butaques més en cas necessari. Les obres han permès crear una nova sala d’espera ja que l’increment de pacients feia que l’únic espai dedicat als familiars fos insuficient. Totes aquestes millores permetran donar un major confort dels usuaris que s’intervenen i els seus familiars, incrementar les acollides d’aquells que s’han d’intervenir de Cirurgia Convencional i que no és necessari que ingressin la nit d’abans així com millorar la forma de treball dels professionals d’aquesta àrea.

La Unitat de cirurgia Sense Ingrés de l'Hospital General de Granollers

La UCSI és la Unitat de l’Hospital que realitza aquells procediments quirúrgics que precisen d’una anestèsia general o regional i que un cop finalitzats necessiten un control postoperatori sense requerir un ingrés hospitalari. Entre les intervencions que es realitzen a la UCSI podem trobar les de galindons, varius, hèrnies, artroscòpies etc.

L’any 2014 es van realitzar 5.149 intervencions de CMA, augmentant l’any 2015 a 6.285 intervencions. Fins el mes de juliol de 2016 s’han realitzat 3.906. Per altra banda, el 2014 es van fer 590 acollides de pacients i el 2015 se’n van fer 711.

Actualment treballen en aquesta Unitat dues professionals d’infermeria en el torn de matí i dues més en el torn de tarda.


 

Pujar