Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

16/09/2016

7a edició del concurs de fotografia sobre lactància materna a l'Hospital General de Granollers

El proper 5 d’octubre la Comissió de Lactància de l’Hospital General de Granollers amb la col·laboració de l’empresa de puericultura PLAY S.A., i de Medela organitzen el concurs de fotografia per commemorar la Setmana Mundial de la Lactància Materna, amb l’objectiu de promoure l’alletament matern i sensibilitzar als futurs pares i mares dels beneficis que comporta en la salut dels nadons.

La promoció de la lactància materna, és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).

BASES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC:

Per participar només cal enviar una fotografia per correu electrònic al Gabinet de Comunicació de l’Hospital (comunicacio(ELIMINAR)@fhag.esindicant el títol de la fotografia i un telèfon de contacte, abans del proper 30 de setembre. El format ha de ser en jpg i mínim d’1MB. Màxim 2 fotografies per participant.

Les fotografies s’exposaran al vestíbul de l’edifici de consultes externes el dia 5 d’octubre durant tot el matí. La participació en el concurs implica l’acceptació per part de l’autor de que les fotografies enviades seran incloses en els arxius de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers que podrà exposar-les públicament ja sigui a través del portal web, en suport paper o en publicacions de l’organització. Les dades de caràcter personal seran guardades en el fitxer de comunicació que esta registrat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (EPD) i que compleix amb totes les mesures de seguretat que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Les fotografies han de tenir la temàtica de la lactància materna i no cal que siguin actuals ja que el jurat no valorarà tant la qualitat de la fotografia sinó la capacitat de la imatge per sensibilitzar i animar a la promoció dels beneficis de la lactància.

PLAY S.A. empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant  el seu compromís amb la seguretat dels infants un  any més ha volgut donar suport a aquesta iniciativa amb el lliurament del primer premi que consistirà en una Cadireta per al cotxe Q-refraktor fix II (9-25 kg).

D’altra banda, l’empresa Medela, fabricant global de solucions mèdiques d’aspiració i extractors de llet d’alta tecnologia, promocionarà la iniciativa amb el lliurament del segon premi, un Extractor de llet elèctric.

Pujar