Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

29/06/2016

L’Hospital consolida la col·laboració en la formació de metges de la Universitat de Monterrey de Mèxic

Per cinquè any consecutiu l’Hospital General de Granollers col·labora amb la Universitat de Monterrey (UDEM), de l’estat de Nuevo León (Mèxic), en la formació d’estudiants de Medicina.

L’any 2012 l’Hospital de Granollers va rebre el primer grup d’estudiants de Medicina de la Universitat de Monterrey, que venien a realitzar un curs d’estiu. Aquesta Universitat ofereix als seus estudiants la possibilitat de què durant la seves vacances puguin ampliar coneixements en altres parts del món. Així podem triar entre un curs de Medicina tradicional xinesa, que fan a Pequin, un curs d’Otorinolaringologia a Santiago de Xile o un curs d’Ètica i de Geriatria a l’Hospital General de Granollers.

Arrel de la primera experiència els responsables d’aquella universitat van consolidar la proposta de Granollers i ja són 6 els grups d’estudiants, d’entre 15 i 20 alumnes, que han passat per l’Hospital ja que a l’any 2013 van ser dos els grups que van fer el curs.

L’Hospital General de Granollers, a través del seu Servei de Geriatria, els hi ofereix dos cursos, de 40h. lectives cadascun. Un de Geriatria, coordinat pel Dr. Sergio Ariño, director del Servei de Geriatria de l’Hospital, i un altre de Bioètica, coordinat pel Dr. Germà Morlans,  cap de la Secció de Cures Pal·liatives. Les classes són impartides per professionals de l’Hospital i amb la col·laboració de professionals d’altres centres en algunes de les classes del curs de Bioètica.

Els alumnes també tenen l’oportunitat de fer pràctiques, assistint durant el matí a les diferents unitats del servei de Geriatria, com són la UGA, la Unitat d’Aguts, la Unitat Funcional Interdisciplinària Sociosanitària (UFISS), la Unitat de suport a les plantes d’Hospitalització d’Aguts, la Unitat de Mitja d’Estada, la planta d’Hospitalització de Convalescència, la Unitat de Cures Pal·liatives, la Unitat d’Ingrés de Malalts Terminals i l’Hospital de Dia de Geriatria.

Per altre banda el servei de Geriatria, a través de la seva unitat de Cures Pal·liatives,  consolida la seva relació en la formació de professionals de sudamerica, rebent per tercer any consecutiu, i amb sol·licituds fins l’any 2018, a Residents de la especialitat de Geriatria, que es formen als Hospitals de la ciutat de Lima (Perú) i que escullen, per fer la seva rotació internacional, venir a fer una estada de 3 mesos a la Unitat de Cures Pal·liatives sota la tutela del Dr. Germà Morlans.

Pujar