Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

16/06/2016

L’Hospital General de Granollers engega una campanya per agilitzar la sol·licitud de visites successives a consultes externes als usuaris

Avui l’Hospital General de Granollers ha posat en marxa un nou sistema de sol·licitud de visites per als usuaris. Aquest nou sistema té com a objectiu agilitzar el tràmit administratiu de citació de visites successives i que no sigui necessari passar pels taulells d’atenció ambulatòria i proves, fet que sovint comporta haver de fer una cua.

Aquest nou sistema consisteix en sol·licitar als usuaris que facilitin una adreça de correu electrònic on se’ls pugui comunicar la propera visita. D’aquesta manera, l’usuari una vegada finalitza la visita amb el seu metge especialista pot marxar de l’Hospital sense haver de fer cap tràmit administratiu.

Per dur a terme aquest projecte s’ha creat una plataforma informàtica que permet fer l’enviament de citacions de manera electrònica, el control i seguiment de les visites programades.

Per tal de fer difusió d’aquest nou sistema, s’ha desplegat la campanya informativa Cura’t en salut, demana cita sense fer cua. Els usuaris poden adquirir unes butlletes que es troben a sobre dels taulells on han d’indicar les dades personals necessàries que cal omplir per demanar hora (nom i cognoms del pacient, data de naixement, telèfon de contacte, correu electrònic, adreça i número de targeta sanitària). Seguidament han de dipositar la seva butlleta a dins de qualsevol de les urnes que estan situades a cada planta.

En un màxim de set dies els usuaris rebran un correu electrònic i/o un sms on se’ls notificarà dia i l’hora de visita, a excepció d'aquelles que duguin proves complementàries associades i que requereixin valoració per part dels facultatius que les realitzen, en aquests casos el període de notificació serà superior a la setmana.

Durant sis mesos s’ha fet una prova pilot del nou sistema en tres serveis de l’Hospital amb un gran volum d’activitat ambulatòria. El 81,73% dels usuaris han estat d’acord en fer servir aquest nou sistema de comunicació per a la gestió de les seves visites. En les enquestes de satisfacció realitzades el 93% dels usuaris han valorat molt positivament no haver de fer cues i rebre la citació de visita posteriorment.

Pujar