Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Formació

<< Altres actes

L’Hospital General de Granolles celebra les IV Jornades del dolor

Cursos

Dia:
21/09/2012
Hora:
08:30
Lloc:
Hotel Ciutat de Granollers

Granollers, 18 de setembre de 2012 — Els propers 21 i 22 de setembre la Unitat del Dolor de l’Hospital General de Granollers organitza les IV Jornades de Dolor, les I Jornades d’Aspectes Médicolegals en Dolor, i les I Jornades d’Infermeria en Dolor, amb l’objectiu de debatre diferents aspectes que es troben els professionals sanitaris en la pràctica diària d’aquesta àrea, tant a nivell nacional com a nivell internacional.

La Jornada, que es celebrarà a l’Hotel Ciutat de Granollers i que acollirà més de 120 professionals de tot el país compta amb la incorporació de noves temàtiques que han fet que s’ampliï a dos dies.

El dia 21 s’abordaran diversos temes vinculats al dolor crònic, i a més es faran les I Jornades d’aspectes medicolegals, on es presentaran diferents taules rodones en les que es tractaran temes com la normopraxi clínica i la seva relació amb la normativa jurídica. Es debatrà especialment sobre els drets i deures dels pacients, del maneig de la informació terapèutica i de la formalització del consentiment informat, entre d’altres temes.

Per altra banda, el dia 22 es continuaran debatint temes d’interès mèdic i també estarà dedicat especialment a les I Jornades d’Infermeria del Dolor, ja que s’ha tingut en compte la importància de la infermeria en el treball assistencial en equip dins l’àmbit del Dolor. Durant el dia hi haurà diferents taules en les que s’analitzaran temes com la delegació de competències en l’equip assistencial i l’habilitació de les mateixes i també s’examinarà la visió de la infermeria i el seu present i futur en les Unitats del Dolor.

La inauguració de la Jornada anirà a càrrec del Dr. Juan José Arén, de la Clínica del Dolor, en representació del Comitè Organitzador; del cap del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital General de Granollers, Dr. Pere Poch; del director general de l’Hospital General de Granollers, Dr. Rafael Lledó; de la Presidenta de la Societat Catalana del Dolor, Dra. Elena Català; del President de la Societat Espanyola del Dolor, Dr. Diego Contreras de la Fuente; de l’alcalde la ciutat de Granollers; Sr. Josep Mayoral i de la directora dels sectors sanitaris del Vallès Oriental i el Maresme, Sra. Aurora Dueñas.

  • Recordatori (Inauguració de la Jornada):
  • Dia: 21 de setembre de 2012, hora 8.30 h
  • Lloc: Hotel Ciutat de Granollers

Pujar