Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

4/02/2016

La Unitat de Dermatologia de l'Hospital General de Granollers augmenta la seva cartera de serveis

La Unitat de Dermatologia de l'Hospital General de Granollers ha ampliat la seva cartera de serveis assistencials per tal d’assegurar una atenció d'excel·lència en el territori. Amb aquests nous procediments també es consolida com a referent de l’especialitat a la comarca del Vallès Oriental.

Les noves línies que s’han implementat són: la Unitat de Fototeràpia, el control digital de lesions pigmentades, l’ecografia cutània i la teràpia fotodinàmica.

La Unitat de Fototeràpia permet el tractament de pacients amb psoriasi greu i altres patologies immunomediades. Aquesta consisteix en l'aplicació terapèutica de determinats rangs de freqüències de la llum ultraviolada mitjançant cabines i panells. El control digital de lesions pigmentades és un sistema d'imatge assistit per ordinador que permet el diagnòstic més precoç del melanoma i el seguiment de pacients amb més risc. Per altra banda, l'ecografia cutània d'alta resolució és una tècnica d'imatge novedosa en el camp de la dermatologia que ajuda en el diagnòstic de les lesions tumorals i inflamatòries. Per últim, la teràpia fotodinàmica és un procediment terapèutic d'alta efectivitat en el càncer cutani no melanoma i les lesions precancerígenes.

Amb totes aquests procediments diagnòstics i terapèutics, afegits als serveis ja existents (cirurgia dermatològica avançada, consultes especialitzades de psoriasi, oncologia cutània, malalties autoimmunes i malalties de transmissió sexual) la Unitat de Dermatologia de l'Hospital General de Granollers cobreix pràcticament tot el conjunt de serveis assistencials definits per aquesta especialitat.

Pujar