Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

1/03/2016

L'Associació Catalana per al Parkinson posa en marxa una delegació del Vallès Oriental a l'Hospital General de Granollers

L’Associació Catalana per al Parkinson conjuntament amb l’Hospital General de Granollers posen en marxa la seva delegació al Vallès Oriental. La presentació de la delegació es farà el proper 1 de març a les 17.30 hores a la Sala d’actes del Centre Geriàtric Adolfo Montañá. Amb motiu d’aquest acte s’impartirà una conferència a càrrec de la Dra. Claustre Pont, neuròloga de l’Hospital General de Granollers, sobre com conviure amb la malaltia del Parkinson. També es farà un taller demostratiu de Musicoteràpia a càrrec del Sr. Mateu Aregay. Convidem a participar d’aquests actes tant als pacients com als seus familiars, amics i aquells professionals que puguin tenir relació en el procés del Parkinson. La delegació del Vallès Oriental de l’Associació Catalana per al Parkinson, és la primera associació de pacients que s’ubica dins de l’Hospital. Aquesta iniciativa vol donar suport a les associacions de pacients que acompanyen als afectats i els seus familiars en la informació i assessorament d’aspectes que poden millorar la seva qualitat de vida i potenciar les sinèrgies existents entre l’Hospital i les entitats del seu entorn. La delegació estarà a la planta baixa de l’edifici de Consultes Externes, amb una atenció als pacients i familiars els dilluns i dijous de 15.30 a 18.00 hores. Es pot contactar amb ells a través del telèfon 606 97 67 05 o bé per correu electrònic a Granollers@catparkinson.org. La malaltia del Parkinson i l’Associació Catalana per al Parkinson La malaltia de Parkinson és la segona malaltia neurodegenerativa en freqüència després de l’Alzheimer. A diferència d’aquesta última, pot afectar a grups d’edat més joves i no és inusual diagnosticar-la a persones de 50, 40 o menys edat. No obstant, actualment es disposa d’estratègies farmacològiques eficaces per mantenir durant molt de temps la qualitat de vida i autonomia d’aquests pacients. Aquestes teràpies són molt més eficaces si la persona diagnosticada aprèn a cuidar-se i a mantenir activitats que beneficien la seva salut. L'Associació Catalana per al Parkinson és una entitat sense ànim de lucre que va iniciar la seva activitat al gener de 1985. Complint amb els criteris de qualitat, claredat i actuació va ser declara, pel Ministeri de l'Interior, entitat d'Utilitat Pública al juliol de 1999. La principal finalitat, per la qual va ser creada, és l'atenció i orientació de les persones afectades per la malaltia de Parkinson i els seus familiars i/o cuidadors.

Pujar